Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Jordbærtrifli med Makroner
Jordbærtrifli med Makroner opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave jordbærtrifli med makroner:
- Creme:
- 2 æggeblommer
- 2 spsk sukker
- Kornene fra 1 vanillestang
- 1½ dl piskefløde
- Knas:
- Ca. 150 g knuste makroner
- Jordbærfyld:
- 200 g friske jordbær
- 200 g jordbær til puré
- 100 g rørsukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Jordbærtrifli med Makroner:
Pisk sukker, æggeblommer og vanillekorn til en lys og luftig æggesnaps.
Pisk i en anden skål fløden til skum. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen.
Kom jordbærrene til jordbærpureen i en gryde og kog dem godt møre. Blend jordbærrene til en ensartet pure og kom dem tilbage i gryden sammen med sukkeret. Rør til sukker er opløst og lad så puréen køle af.
Skyl og nip bladene af de friske jordbær og skær dem i tern.
Saml triflien i 4 lag, der gentages: knuste makroner, jordbærpuré, friske jordbær og creme.
Servér straks.
![Jordbærtrifli med Makroner opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.