Madkampen.dk » Ingredienser » Rørsukker

Opskrifter på mad med Rørsukker

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor rørsukker indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Mandelbund med Rabarberskum & Jordbær

    Blend mandlerne (med skal) groft. Tænd ovnen på 175°C Pisk hviderne stive, tilsæt sukker og pisk til det er helt stift. Vend de blendede mandler i æggehviderne. Fordel massen i en form foret med bagepapir. Bag bunden i o...


  2. Cookies på Glas

    Den perfekte værtindegave :-) Kom ingredienserne i glasset i den ovenstående rækkefølge, så de danner nogle fine lag (bland mel, natron, bagepulver og vanillesukker inden de hældes i). Luk glasset, og kom en lille sløjfe på. S...


  3. Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar

    Til 8 stk. Opløs gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser (undtagen chili og cheddar) og ælt dejen godt, til den slipper siderne i skålen. Tag kernerne ud af chilierne og hak dem fint. Kom dem i skålen sammen med revet ...


  4. Drømmekage med Nøddetop

    Tænd ovnen på 175°C. Lun smør og mælk op - lad det køle lidt af. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Pisk æg, sukker og vanillekorn til en meget tyk snaps. Bland mel og bagepulver og vend det i æggesnapsen skiftevi...


  5. Marengs med Rabarberskum & Jordbær

    Til 12-16 personer. Tænd ovnen på 175°C. Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker og pisk, til de er helt stive. Vend de blendede mandler i æggehviderne. Fordel massen i en form, som du har foret med bagepapir. Bag bunden i ov...


  6. Mandelbund med Hindbærskum

    Til 5-6 personer. Tænd ovnen på 175°C (ikke varmluft). Pisk æg og sukker til det er lyst og luftigt. Lav mandlerne til mandelmel (eksempelvis i en minihakker). Vend mandlerne i æggemassen, og vend det sammen. Hæld masse...


  7. Bounty Cheesecake

    Smuldt kiksene, evt. i en foodprocessor. Smelt smørret og bland det sammen med de de knuste kiks. Put kikseblandingen i en springform. Pres det sammen og og sæt det i køleskabet. Pisk fløde og sukker til skum og vend det forsig...


  8. Hindbærsommersalat

    Blend eller mos hindbærrene, og vend fromage frais i. Smag til med vanillesukker. Pisk cremefine og vend den i frugtblandingen. Stil desserten koldt i mindst 1 time. Hak mandlerne og rist dem sammen med havregrynene på en tør pa...


  9. Æbleboller med Kanel & Kardemomme

    Skræl æblerne og skær dem i små tern. Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt rørsukker, kardemomme, ingefær og kanel. Tilsæt speltmelet og ælt det til en ensartet dej. Du kan sagtens bruge en røremaskine. Ælt æbletern...


  10. Æbleboller med Kanel & Kardemomme

    Skræl æblerne og skær dem i små tern. Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt rørsukker, kardemomme, ingefær og kanel. Tilsæt speltmelet og ælt det til en ensartet dej. Du kan sagtens bruge en røremaskine. Ælt æbletern...


  11. Halloween-Kage

    Halvér græskaret, fjern kernene og skær skrællen af. Findel græskarkødet i en foodprocessor og rør det godt sammen med sukker og æg. Tilsæt salt, mel, mandler, bagepulver, appelsinskal, kanel og smeltet smør og rør det hurt...


  12. Ingefær Shot

    Skræl ingefæren og skær den i skiver. Skær hele citroner i skiver med skal på. Kog vand, ingefær, citroner (evt. gurkemeje) og sukker i 45 minutter. Si og afkøl. Og kom derefter drikken på flaske. Drik 2-4 cl om dagen fo...


  13. Pandekager med Rørsukker

    Hæld alle ingredienserne i en skål og pisk godt med en elpisker. Alt melet skal være opløst. Lad dejen hvilke 30 minutter i køleskabet, og giv den en tur med et piskeris. Smelt en smule smør på en pande. Når smørret er smelte...


  14. Æblesalat med Hvedekorn

    Hæld vandet i en gryde og bring det i kog. Kom hvedekerner, salt, peberkorn og laurbærblad i gryden og kog hvedekernerne i 20-25 minutter ved svag varme til de er møre. Hæld dem i en sigte, og lad dem dryppe af. Hæld hvedekernern...


  15. Havregrynskager

    Smelt smørret. Lad det køle af. Pisk æggene godt sammen. Bland alle de tørre ingredienser. Rør æg og smør i de tørre ingredienser. Sæt dejen på en plade i klatter på størrelse med valnødder (de flyder meget ud, når...


  16. Rabarbermojito

    Bring rabarber, vand og sukker i kog i en stor gryde ved mellemvarme. Skru ned for varmen og lad det småkoge, mens du rører i det med jævne mellemrum i ca. 25 minutter - rabarberne skal være opløst og siruppen tyknet. Si det, og ...


  17. Rabarber Fool

    Til 6-8 portioner. Skær rabarberne i skiver og hæld dem i et ovnfast fad sammen med sukkeret (hak evt. ingefær fint, og vend det i rabarberne). Sæt fadet i ovnen ved 200°C i 25 minutter. Lad dem køle helt af. Gem lidt af siruppe...


  18. Den Ultimative Chokoladekage

    Til dejen kommes de tørre ingredienser i en skål og røres sammen - undtagen chokoladen. Hæld de våde ingredienser i en skål, og rør dem sammen. Hæld nu de tørre ingredienser i, og rør dejen sammen. Rør kun lige til den er fin ...


  19. Den Ultimative Chokoladekage

    Til dejen kommes de tørre ingredienser i en skål og røres sammen - undtagen chokoladen. Hæld de våde ingredienser i en skål, og rør dem sammen. Hæld nu de tørre ingredienser i, og rør dejen sammen. Rør kun lige til den er fin ...


  20. Jordbærtrifli med Makroner

    Pisk sukker, æggeblommer og vanillekorn til en lys og luftig æggesnaps. Pisk i en anden skål fløden til skum. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen. Kom jordbærrene til jordbærpureen i en gryde og kog dem godt møre. Blen...


  21. Baconbrownies

    Tænd ovnen på 190°C og kom bagepapir i en bradepande (A4 størrelse). Rist baconen sprød på en pande. Når den er sprød, skrues der ned for varmen og honningen kommes på panden og fordeles over baconen. Vend det godt rund, tag det...


  22. Mandelmuffins med Appelsin

    Riv appelsinskallerne fint og pres saften ud af appelsinerne. Spæd juicen op med mælk, så du har 2½ dl. Sigt mel, bagepulver og salt i en skål og rør mandelmel og sukker i. Pisk æg, mælk, olie og mandelekstrakt sammen og h...


  23. Gunvor Kage

    Pisk smør, sukker og æggeblommer luftigt og tyk med en håndmixer. Bland mel og bagepulver sammen og rør det i med en ske skiftevis med kaffefløden. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir. Pisk æggehviderne h...


  24. Luciabrød

    Ca. 12 boller. Kom safran og 1 skefuld af sukkeret i morteren, og knus det helt fint. Hæld alle ingredienser i en røremaskine - gær, vand og safranblandingen først. Ælt dejen godt til en blød og elastisk dej. Start med at kom...


  25. Hasselndde Cupcakes med Chokoladestykker & Krokant

    Giver ca. 15 stk. Opvarm ovnen til 180°C. Hak nødderne og rist dem langsomt på en pande. Pisk smør, rørsukker og farin luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og rør massen jævn. Sigt i en anden skål mel og bagepulver. Ven...