Opskrifter » Desserter » Kager » Frossen Cheesecake med Hvid Chokolade & Bær
Frossen Cheesecake med Hvid Chokolade & Bær opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave frossen cheesecake med hvid chokolade & bær:
- Bund:
- 200 g Digestive kiks
- 100 g smør
- Fyld:
- 200 g hvid chokolade
- 3 æggehvider
- 70 g sukker
- 2½ dl piskefløde
- 200 g flødeost naturel
- 1 citron
- 1 tsk vanillesukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Frossen Cheesecake med Hvid Chokolade & Bær:
Smelt smørret og knus kiksene. Bland det hele sammen og kom det i en springform med bagepapir. Pres det let sammen.
Hak chokoladen og smelt den over vandbad.
Pisk æggehviderne stive og kom sukkeret i lidt ad gangen, til de er blanke og cremede.
Pisk fløden til blødt skum.
Pisk flødeosten let, og kom fintrevet citronskal og vanillesukker i. Rør den smeltede chokolade i og vend marengsmassen og flødeskummet i flødeosten lidt ad gangen.
Hæld det i springformen, slå den i bordet et par gange, for at få lufthullerne væk. Dæk formen, og sæt den i fryseren i mindst 6 timer.
Tag kagen ud af fryseren 20 minutter før servering og pynt med friske bær.
![Frossen Cheesecake med Hvid Chokolade & Bær opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.