Opskrifter » Desserter » Kager » Napoleonskage med Valnøddecreme & Rabarber


Print opskriften på Napoleonskage med Valnøddecreme & Rabarber Print opskrift

Del på Facebook

Napoleonskage med Valnøddecreme & Rabarber opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave napoleonskage med valnøddecreme & rabarber:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Napoleonskage med Valnøddecreme & Rabarber:

4-6 personer.

Tænd ovnen på 200°C.

Rens og skær rabarberne i 3 cm lange stykker. Vend rabarbersykkerne sammen med sukker blandet med appelsinskal, bred dem ud i et ovnfast fad foret med bagepapir. Dæk dem løst med stanniol og bag dem i ovnen i 18-20 minutter - til de er møre, men ikke udkogte.

Skru op til 225°C. Rul butterdejspladerne ud, så de er ca. 30 cm lange. Prik dem med en gaffel og bag dem gyldne og sprøde (ca. 15 minutter). Læg dem til afkøling på en rist.

Smelt sukker til en gylden karamel på en pande. Tilsæt natron og valnødder og lad det boble op. Hæld det ud på et stykke bagepapir og lad det afkøle.

Pisk fløden til skum. Hak valnøddekaramellen groft med en kniv og vend den i flødeskummet.

Læg 2 bunde sammen med valnøddecreme og afdryppede rabarber.

Pynt den sidste bund med glasur rørt af flormelis og rabarbersaft og læg den ovenpå.

Skær kagerne ud i aflange stykker med en skarp, takket kniv.

Napoleonskage med Valnøddecreme & Rabarber opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Napoleonskage med Valnøddecreme & Rabarber Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Sydstatskage Nem Cheesecake Yankiekage Toffifee Cheesecake Brownie Cheesecake med Hindbær Chokoladekage