Opskrifter » Forretter » Kylling & Kalkun » Kyllingepaté med Majs
Kyllingepaté med Majs opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kyllingepaté med Majs:
Varm ovnen til 175°C. Smør en aflang bageform med fedtstof.
Skær kyllingefileterne i små tern og findel kødet yderligere i en blender.
Pil løget og skær det i både. Kom dem i blenderen mens den kører. Kør til alt er findelt og godt blandet. Fjern evt. sener som har sat sig fast på kniven.
Fortsæt med at lade blenderen køre og tilsæt sennep, hakket persille, dild, æggehvider, salt, peber og friskost. Kør til blandingen er ensartet og glat. Hæld blandingen i en skål og rør de afdryppede majskorn i.
Hæld massen i den smurte form og pres den til så den pakkes hårdt. Glat overfladen og bag patéen i 40 minutter eller til farsen er stivnet. Lad patéen svale noget og skær den i cm-tykke skiver. Servér patéen varm eller kold sammen med en grøn salat.

Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.