Opskrifter » Forretter » Kylling & Kalkun

Kylling & Kalkun

8 retter fundet i Kylling & Kalkun kategorien.

Ugens Opskrifter:

Kalkunmousse med Rucola Kyllingesalat Fasters Hønsesalat på ananasringe


  1. Kyllingesalat

    Kyllingesalat

    Snit salaten fint, og fordel den i et mellemstort ildfast fad. Snit tomat, agurk, bladselleri og peberfrugt i små tern og fordel ovenpå salaten. Fordel de sidste grøntsager (majs, asparges og ananas) ovenpå. Skær den kogte kyl...

  2. Kalkunmousse med Rucola

    Kalkunmousse med Rucola

    Puds evt. fedt af kalkun og skinke og skær kødet i små tern. Findel kødet sammen med appelsinsaft og kvark i en blender. Pisk fløden. Skyl citronen i lunkent vand og riv den yderste gule skal af. Hak den fint. Rør det hele i kalkun...

  3. Hønsesalat

    Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Rens champignon og skær dem i kvarte eller mindre alt efter størrelse. Kog dem i lidt hønsebouillon til de er møre, og lad dem køle af. Flæk blegsellerien og skær dem i små stykker. ...

  4. Hønsesalat med Karry, Ananas & Asparges

    Til 4 personer. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Skær kødet i små mundrette bider, og rør det i dressingen sammen med ananas og asparges. Spises som snack/canapé på ristet toastbrød pyntet med kvarte tomater o...

  5. Kyllingepaté med Majs

    Varm ovnen til 175°C. Smør en aflang bageform med fedtstof. Skær kyllingefileterne i små tern og findel kødet yderligere i en blender. Pil løget og skær det i både. Kom dem i blenderen mens den kører. Kør til alt er findelt ...

  6. Fasters Hønsesalat på ananasringe

    Fasters Hønsesalat på ananasringe

    Til 4 personer. Bland mayonnaise, creme fraiche, citronsaft, salt, peber og Fransk sennep til en dressing. (Tip: lidt mango chutney gør bestemt ikke salaten dårligere). Skær hønsekødet i tern. Skær champignonerne i skiver. ...

  7. Grandma Almas Wings

    Bland alle ingredienserne i en skål og lad det trække en halv time. Kom vingerne i en stor pose og hæld marinaden ved. Sæt posen i køleskabet og lad kødet marinere i mindst 2 timer. Hæld vingerne med marinaden i en bradepa...

  8. Kyllingesalat med Rød Peberfrugt

    Skræl, tern og kog gulerødderne, til de er næsten møre. Tag skindet af kyllingen, og pil alt kødet fra benene. Skær det i tern. Skær osten i tern. Skyl og tern peberfrugt, squash og løg. Lad majsene dryppe af og optø ærterne i ...

  9. Kyllingesalat

    Kyllingesalat

    Snit salaten fint, og fordel den i et mellemstort ildfast fad. Snit tomat, agurk, bladselleri og peberfrugt i små tern og fordel ovenpå salaten. Fordel de sidste grøntsager (majs, asparges og ananas) ovenpå. Skær den kogte kyl...