Opskrifter » Hovedretter » Kalkun » Kalkunristaffel
Kalkunristaffel opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalkunristaffel:
- 1 kg kalkunbryst
- Marinade:
- 1 spsk karry
- 1 spsk revet ingefær
- 5 fed hvidløg
- 3 spsk soya
- Samt:
- ½ kg brune ris
- 2 porrer
- 2 gulerødder
- Kokosolie
- 2 ds kokosmælk
- Salt
- Peber
- Evt. lidt majsstivelse
- Tilbehør:
- 1 salathoved
- 3 tomater
- Løse majs
- 1 agurk
- 1 rød peberfrugt
- Kokosmel
- Rosiner
- Peanuts
- Ananasstykker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kalkunristaffel:
Skær kalkunbrystet i strimler.
Blend karry, ingefær, hvidløg og 3 spsk soya, og bland det med kalkunbrystet. Lad det marinere et par timer.
Kog risene i forholdet 1:2 (1 dl ris til 2 dl vand) i ca. 45 minutter, og lad dem derefter hvile i et kvarter.
Skær porrer og gulerødder i skiver og brun kødet i lidt olie.
Tilsæt derefter grøntsagerne og derefter kokosmælk og soya, og lad det simre i 10 minutter.
Smag til med salt og peber, og jævn med majsstivelse, der er rørt op med lidt koldt vand.
Lav små skåle med tilbehøret, og server.
![Kalkunristaffel opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.