Madkampen.dk » Ingredienser » Kokosmel

Opskrifter på mad med Kokosmel

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor kokosmel indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Bountykage med Friske Jordbær

    Kom alle ingredienserne op i en skål og ælt det sammen til en ensartet masse. Kom bagepapir i en springform og kom dejen i bunden med en ske og jævn den ud. Sæt den på køl i ½ time. Tænd ovnen på 200°C og bag bunden midt i o...


  2. Gulerod-Fersken Kage

    Rør margarine og sukker sammen og rør æggene i et ad gangen. Tilsæt gulerødder, ferskner (som er blevet blendet sammen med saften), kokosmel, natron og vanillesukker. Rør det godt sammen og tilsæt til sidst melet. Hæld deje...


  3. Kokosdrømme

    Ca. 20 stk. Smelt smørret og lad det afkøle. Pisk sukker og æg til en luftig æggesnaps og kom smørret i. Riv æblet og kom det i sammen med citronsaft og skal. Bland hvedemel, kokos og bagepulver og vend det forsigtigt i æ...


  4. Børnehavens Müslibar

    Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt den kondenserede mælk, og rør godt sammen. Beklæd en firkantet springform med bagepapir i bunden. Smør siderne let. Pres din dej ned i formen og glat med en våd spartel. ...


  5. Kernefyldte Kiks

    Bland alle ingredienserne sammen, og rul dejen ud i ca. en centimeters højde. Stik kiksene ud med en udstikker (eller et glas) med en diameter på ca. 8 cm. Sæt kiksene på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 20 minutter ved...


  6. Bounty Cheesecake

    Smuldt kiksene, evt. i en foodprocessor. Smelt smørret og bland det sammen med de de knuste kiks. Put kikseblandingen i en springform. Pres det sammen og og sæt det i køleskabet. Pisk fløde og sukker til skum og vend det forsig...


  7. Smoothie med Ananas & Mango

    Skær alle tingene i små stykker og kom i din blender sammen med isterninger og appelsinsaft. Blend det hele sammen. Server i et højt glas med sugerør eller i en smart smoothie flaske hvis du skal på farten....


  8. Karamelsnitter

    Opvarm ovnen til 180°C og for en bageform med bagepapir. Kom kokosmel, farin, mel og bagepulver i en stor skål og rør det sammen. Rør derefter smeltet smør og vanilleessens i. Fordel dejen i formen, og try det fast. Bag bunden i ...


  9. Sukkerfri Rabarbercrumble

    kokosmel

    Skyl rabarberne og skær dem i skiver på ca. 1 cm. Fordel dem i bunden af et ildfast fad. Mos bananen og bland de øvrige ingredienser i. Fordel crumblen over rabarberne og bag den i ovnen ved 200°C i 20 minutter eller til din crumb...



  10. Kalkunristaffel

    Skær kalkunbrystet i strimler. Blend karry, ingefær, hvidløg og 3 spsk soya, og bland det med kalkunbrystet. Lad det marinere et par timer. Kog risene i forholdet 1:2 (1 dl ris til 2 dl vand) i ca. 45 minutter, og lad dem derefter ...


  11. Müslibarer med Tranebær & Nødder

    Hæld alle ingredienserne sammen og bland dem godt. Fordel massen i en lille bradepande beklædt med bagepapir og tryk det godt sammen. Sørg for at overfladen er jævn. Bag massen 1 time ved 130°C. Lad den køle af, og skær den så...


  12. Havregrynskugler med Appelsin

    Bland alle ingredienserne godt sammen til en ensartet masse. Tril massen til kugler af ønsket størrelse, og tril dem i kokosmel eller vend dem i smeltet chokolade....


  13. Havregrynskugler med Bailey

    Bland alle ingredienserne godt i en skål. Tril dem til kugler af ønsket størrelse, og vend dem i kokosmel. Opbevares i et tætsluttende glas eller en kagedåse....


  14. Havregrynskugler med Bailey

    Bland alle ingredienserne godt i en skål. Tril dem til kugler af ønsket størrelse, og vend dem i kokosmel. Opbevares i et tætsluttende glas eller en kagedåse....


  15. Weekend Fristelser med Karamel

    kokosmel

    20-24 stykker. Bland alle ingredienserne til bunden godt sammen. Tryk blandingen ned i en bradepande (ca. 17x27) beklædt med bagepapir og bag bunden i en forvarmet ovn ved 180°C i 10 minutter. Alle ingredienserne til fyldet komme...



  16. Bøfkage

    kokosmel

    Pisk sukker og æg godt. Bland melet med de øvrige tørre ingredienser og bland det i skiftevis med mælken. Vend til sidst det smeltede smør i. Hæld dejen i ovnens bradepande og bag den i en 200°C varm ovn i 20-25 minutter. La...



  17. Trøffelkugler af Kagerester

    Smuldr kageresterne i en stor skål med fingrene eller brug en foodprocessor til det er helt fint uden klumper. Bland alle de øvrige ingredienser i, og ælt det hele sammen til en ensartet masse. Smag til med romessens til du får de...


  18. Trøffelkugler af Kagerester

    Smuldr kageresterne i en stor skål med fingrene eller brug en foodprocessor til det er helt fint uden klumper. Bland alle de øvrige ingredienser i, og ælt det hele sammen til en ensartet masse. Smag til med romessens til du får de...


  19. Den Du Ved Nok - Kage

    kokosmel

    Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Mel, vanille, kakao og bagepulver sigtes og blandes i dejen skiftevis med mælken. Til sidst røres smeltet, afkølet margarine i. Hæld dejen i en smurt bradepande og bag den ved 190°C i ca. 25...



  20. Svampet Hindbærkage med Kokostopping

    kokosmel

    Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt vand, mel og bagepulver og pisk dejen glat. Hæld dejen i en bradepande på 25*30cm beklædt med bagepapir og bag den ved 200°C i 20 minutter. Lad kagen afkøle lidt og fordel h...



  21. Citronroulade

    Tænd ovnen på 250°C. Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver sammen og tilsæt salt. Pisk æggene luftige med en håndmixer og pisk derefter sukkeret i. Pisk, til det bliver en tyk og luftig creme, og tilsæt fintrevet citronskal og 1...


  22. Citronroulade

    Tænd ovnen på 250°C. Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver sammen og tilsæt salt. Pisk æggene luftige med en håndmixer og pisk derefter sukkeret i. Pisk, til det bliver en tyk og luftig creme, og tilsæt fintrevet citronskal og 1...


  23. Bountykage

    Pisk æggehviderne stive. Bland flormelis, kokosmel og salt, og vend det forsigtigt i æggehviderne. Hæld dejen i en smurt springform, og bag kagen ved 175°C i 45 minutter på nederste rille. Lad kagen køle af. Smelt chokolad...


  24. Thaipandekager (Vægtvogterne)

    4 portioner - 9 ProPoints i hver portion Kom bærrene i en skål. Hak citronmelissen, og bland det i bærrene sammen med flormelisen. Stil skålen i køleskabet. Pisk mel, sukker, kokosmel, æg og kokosmælk sammen til en jævn dej. ...


  25. Klassisk Chokoladekage med Kokospynt

    Smelt smørret. Pisk æg og sukker luftigt, tilsæt det smeltede smør, olie og mælk. Bland de tørre ingredienser, sigt dem i æggemassen og rør det sammen til en jævn dej. Fordel dejen i en beklædt form på ca. 30x40cm. Bag k...