Madkampen.dk » Ingredienser » Kalkunbryst

Opskrifter på mad med Kalkunbryst

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor kalkunbryst indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kalkungryde med Mornaysauce

    4 personer. Skær squashen i tern, broccolien i små buketter og forårsløgene i skiver. Lad olien blive varm i en pande, og brun kødet (skåret i tern) i ca. 2 minutter. Tilsæt sauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Ve...


  2. Kalkun med Frisk Pasta & Flødesauce

    Brun kalkunbrystet i olie på alle sider i en gryde eller sauterpande. Tilsæt vin, bouillon, hakkede tomater, peberfrugt og krydderier og lad det simre under låg i ca. 35 minutter. Vend kødet et par gange undervejs. Læg kødet på...


  3. Kalkunristaffel

    Skær kalkunbrystet i strimler. Blend karry, ingefær, hvidløg og 3 spsk soya, og bland det med kalkunbrystet. Lad det marinere et par timer. Kog risene i forholdet 1:2 (1 dl ris til 2 dl vand) i ca. 45 minutter, og lad dem derefter ...


  4. Kalkunbryst med Pasta & Flødesovs

    Brun kalkunbrystet på alle sider i olien. Tilsæt vin, bouillon, hakkede tomater, peberfrugt og krydderier. Lad det simre under låg i ca. 35 minutter - vend kødet et par gange undervejs. Tag kalkunbrystet op af gryde, tilsæt fløden ...


  5. Fyldt Kalkunbryst

    kalkunbryst

    Skær kalkunbrystet op, så det kan fyldes. Rør osten med de andre dele til fyldet (pinjekerner, rødløg, champignon). og smag til med salt og peber. Fordel fyldet over kalkunbrystet, og luk det ved at vikle bacon rundt om. Steg ...



  6. Lækker Gullaschsuppe

    kalkunbryst

    Svits kalkunbrystet (som er skåret i 2 cm strimler) ganske let i en stor tykbundet gryde. Tag det op og læg det til side. Tilsæt 1 spsk olie i gryden. Kom porrerne i og steg dem i 5 minutter. Rør paprika, salt, peber, laurbærbla...



  7. Fyldt Kalknbryst med Ris & Tomatsauce

    Tænd for ovnen. Varmluft 180°C - almindelig 200°C Skær en lomme i kalkunbrystet. Gnid indeni og udenpå med presset hvidløg. Smør pikantosten inde i lommen. Drys udenpå med papirka og en smule salt. Læg halvdelen af baconskive...


  8. Kalkunpande med Hvidkål & Æbler

    Kartoffelmos: Kog vand og kartofler i en stor, tykbundet gryde ved svag varme og under låg i ca 20 minutter. Gem 1 dl kogevand. Hæld resten af vandet fra og damp kartoflerne tørre. Mos dem groft, f.eks. med en grydeske. Vend kogevand, os...


  9. Kalkunmousse med Rucola

    kalkunbryst

    Puds evt. fedt af kalkun og skinke og skær kødet i små tern. Findel kødet sammen med appelsinsaft og kvark i en blender. Pisk fløden. Skyl citronen i lunkent vand og riv den yderste gule skal af. Hak den fint. Rør det hele i kalkun...



  10. Kalkunsandwich med Karrydressing

    kalkunbryst

    Finsnit icebergsalaten. Skær agurken i tynde skiver. Skær peberfrugten i tynde strimler. Skær løget i tynde ringe. Steg baconen. Dressing: Bland mayonnaise, creme fraiche og fløde. Tilsæt karry, salt og peber. Smag til med anana...



  11. Kalkunsalat med Valnødder

    Skær kalkunbrystet i tynde skiver og fjern eventuelt fedt. Læg valnødderne på en bageplade og rist dem i ovnen ved svag varme i ca. 2 minutter til de er let ristede. Skyl salaten og riv den i passende store stykker. Fordel salaten p...