Madkampen.dk » Ingredienser » Rosiner

Opskrifter på mad med Rosiner

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor rosiner indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Rebild Salat

    Bland ingredienserne til dressingen. Vend de snittede grøntsager i. Salaten kan holde sig et par dage i køleskabet....


  2. Langtidshævede Safranboller

    Ca. 16 stk. Smelt smørret i en gryde og rø mælken ud heri. Hæld blandingen over i en skål og rør gæren ud i den. Tilsæt yoghurt naturel, safran, sukker, salt og mel. Ælt dejen godt igennem, dæk skålen over med folie e...


  3. Knasende Müslitoppe

    Bland cornflakes med havregryn, rosiner, tranebær, græskarkerner og mandler. Smelt 100 g af chokoladen over vandbad - bare til den akkurat er smeltet. Hak resten af chokoladen fint. Tag den smeltede chokolade af varmen og bland ...


  4. Rugbrødsmuffins med Chokolade

    15-20 stk. Opløs gæren i det lunkne vand. Rør rugbrødsblandingen og hvedemelet i, og rør det godt sammen, gerne i 10 minutter og på maskine, hvis du har. Hak chokoladen grodt, og vend den i sammen med rosinerne. Kom bagepa...


  5. Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade

    Dag 1: 1. Rør surdejen sammen, og kom den i et glas. Dæk med plastfilm, prik et par små huller i plasten. 2. Lad blandingen stå 2 dage ved køkkentemperatur. De skal dufte syrligt. Dag 3: 1. Rør surdej, hørfrø, solsikkekerner, ...


  6. Kyllinge- og Karrysuppe

    6-8 portioner. Snit gulerødder, blomkål og løg i små stykker. Varm smørret i en gryde, hæld karryen i og steg den i smørret i 30 sekunder. Tilsæt de snittede grøntsager, og steg dem i karrysmørret i et par minutter. Tils...


  7. Kalkunristaffel

    Skær kalkunbrystet i strimler. Blend karry, ingefær, hvidløg og 3 spsk soya, og bland det med kalkunbrystet. Lad det marinere et par timer. Kog risene i forholdet 1:2 (1 dl ris til 2 dl vand) i ca. 45 minutter, og lad dem derefter ...


  8. Hurtig Kyllingesuppe med Rosinsalsa

    Hæld suppen i en tykbundet gryde. Bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt herefter wokblandingen og kylling (skåret i mundrette bider) og lad suppen koge ved jævn varme i ca. 5 minutter. Stadig under omrøring. Smat eventuelt s...


  9. Luciabrød

    Ca. 12 boller. Kom safran og 1 skefuld af sukkeret i morteren, og knus det helt fint. Hæld alle ingredienser i en røremaskine - gær, vand og safranblandingen først. Ælt dejen godt til en blød og elastisk dej. Start med at kom...


  10. Cornflakestoppe med Mandler

    rosiner

    40-50 stk. Smelt palminen ved svag varme. Sigt flormelis og kakao heri, og rør godt rundt. Hak mandler og rosiner godt og rør det i sammen med lidt revet appelsinskal. Fyld cornflakes i, til massen ikke kan tage mere. Sæt ...



  11. Kringle

    Dejen laves som en almindelig gærdej, og stilles til hævning 1 time. Rør ingredienserne til fyldet godt sammen. Slå dejen op i 2 store kringler eller 4 mindre. Fordel fyldet i kringlerne og lad dem efterhæve 1 time. Pensl med ...


  12. Stegte Brune Ris med Rosiner & Nødder

    Kog risene som angivet på pakken. Pisk æggene sammen med lidt salt og peber og steg dem som en omelet på panden. "Ødelæg" omeletten, og tilsæt afdryppede ris, nødder og rosiner og vend det hele godt sammen....


  13. Müslibar med Kerner & Frugt

    Hak hasselnødderne groft, og vend dem sammen med de tørre dele. Kom honning og peanutbutter i en lille gryde sammen med vandet, og kog det op. Hæld det over de tørre dele og vend det hele godt sammen. Læg et stykke bagepapir i bu...


  14. Adventskrans

    Smuldr margarine og gær ud i melet. Tilsæt sukker, salt og æg og ælt dejen godt sammen. Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted ca. 45 minutter. Til fyldet udblødes rosinerne i portvinen. Hak mandlerne. Rør margarine og ...


  15. Ristaffel

    Brun svinekødet i olien i en stor gryde. Herefter tilsættes karry, hvidløg, løg og peberfrugt. Bambusskuddene skæres i tynde strimler, og tilsættes. Det steger i 3-5 minutter, hvorefter soya og bouillon tilsættes. Herefter skal...


  16. Sandwich med Pocheret Kyllingesalat

    rosiner

    Til 4 personer. Skær løget i nogle mindre stykker. Put løg og kylling i en gryde, og dæk med vand, så der er ca. 2 cm over kødet. Krydr med salt Bring vandet i kog, læg låg på og skru ned til medium-svag varme, og lad det ...



  17. Gulerodkage med Cream Cheese Glasur

    Rør brun farin og olie sammen, tilsæt æg lidt efter lidt. Si og bland hvedemel, vanillesukker, bagepulver og natron. Tilsæt melblandingen lidt efter lidt, og vend til sidst rosiner, hakkede hasselnødder og fintrevet gulerod heri. ...


  18. Indisk Risret

    rosiner

    Svits kødet sammen med krydderier og sukker (2-3 tsk). Tilsæt grøntsagerne og lad dem svitse et øjeblik. Tilsæt ris og dernæst vand. Kog til risene er færdige. Husk at røre i retten mens den koger, ellers brænder risene på....



  19. Hjemmeristet Müsli

    Bland grynene med de hakkede nødder og mandler. Smelt honningen på en tør pande. Hæld müslien ud på panden og rist den let over jævn varme, til den dufter bagt og nøddeagtig. Lad müslien køle af på et stykke bagepapir, in...


  20. Broccolisalat med Bacon

    rosiner

    Rør creme fraiche med rødvinseddike og sukker. Lad dressingen stå koldt en times tid. Rist bacon helt mørkt og lad det trække på et stykke køkkenrulle. Del broccolien i meget små buketter. Skær løget i små tern. Bland n...



  21. Mosters Gulerodskage

    Olie, sukker, rosiner, kanel og æg røres sammen. Mel, bagepulver og vanille blandes og røres i sammen med de revne gulerødder. Dejen hældes i en smurt bradepande (28x22 cm). Bages ca. 45 minutter ved 170°C. Kagen kan evt....


  22. Amerikansk Squashkage

    rosiner

    Bland alle de tørre ingredienser i en skål, tilsæt olien og de letsammenpiskede æg samt de revne squash. Rør dejen til den er jævn. Hæld den i en smurt form. Bag kagen ved 190°C i (springform) 90 minutter, (sandkageform) 60 mi...



  23. Coleslaw

    Purér hytteosten i en køkkenmaskine eller blender, og stil den i køleskabet i mindst ½ time. Kom hvidkålen i en skål og hæld koldt vand over. Læg en tallerken over med noget tungt ovenpå for at holde nede. Lad kålen stå 10 min...


  24. Gulerodskage

    rosiner

    Tænd ovnen på 175°C Pisk smør, farin og æg godt sammen. Bland hvedemel, kanel og bagepulver sammen og vend det i smørblandingen sammen med revne gulerødder, valnøddekerner og rosiner. Fordel dejen i en smurt springform. ...



  25. Bagte Æbler

    Når der ikke længere er flammer på dit bål, men asken stadig er varm, kan du lave dejlige bagte æbler. Skræl æblerne og fjern kernehusene. Fyld hullet med sukker, kanel og rosiner. Pak æblerne godt ind i stanniol og sæt dem i de...