Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kashmiri Korma


Print opskriften p Kashmiri Korma Print opskrift

Del på Facebook

Kashmiri Korma opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kashmiri korma:



Opskrift indsendt af


Kashmiri Korma opskrift

Sådan laver du Kashmiri Korma:

Opvarm olien på en stor pande eller i en wok ved middel varme. Tilsæt løg, hvidløg og chili. Steg under hyppig omrøring i 6-8 minutter, til løgene er gyldenbrune.

Rør spidskommen, koriander, gurkemeje, salt og kardemommebælge i og steg 1 minut. Rør så tomatpuré i.

Tilsæt kyllingestykkerne. Skru ned for varmen, og steg under omrøring i 7-8 minutter, eller til de skifter farve. Bring 2½ dl vand i kog.

Tilsæt vand og kokosmælk, og derefter nødderne. Lad retten simre uden låg i 7 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt. Rør engang imellem.

Rør ingefær i, og drys garam masala over.

Servér med ris og en chutney.

Print opskriften p Kashmiri Korma Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Kyllingegryde Kyllingeinderfileter Rullet i Bacon Kylling i Asparges Livret (med kyllingefilet) Chicken Tikka Masala Mexikansk Kyllingelasagne