Opskrifter » Hovedretter » Kylling

Kylling

148 retter fundet i Kylling kategorien.

Ugens Opskrifter:

Dansk Paella Kylling med Smøreost & Pasta Kyllingetærte II


  1. Cornflakes Paneret Kyllingebryst

    Cornflakes Paneret Kyllingebryst

    Pisk æg, mel og krydderier sammen og lad dejen hvile 2-3 minutter. Knus cornflakes´ene let i en plastikpose og drys den over et spækbræt. Dyp først kyllingestykkerne i dejen og derefter i cornflakes så de er helt dækkede. Læg ...

  2. Bagte Mozzarella Kyllingeruller

    Bagte Mozzarella Kyllingeruller

    Skær kyllingen i 8 stykker og bank dem tynde og flade med en kødhammer. Hæld raspen i en dyb tallerken sammen med 2 spiseskefulde af den revne parmesanost. Hak spinaten og sautér den kort sammen med det pressede hvidløg og en smu...

  3. Nem Butter Chicken

    Nem Butter Chicken

    Sæt et kryds i tomatskrællen med en kniv. Læg tomaterne i et ovnfast fad, hæld kogende vand over, og lad det stå et øjeblik. Tag tomaten op med en hulske. Skræl så skrællen af med en kniv. Kom tomaterne i en blender, og blend ti...

  4. Kyllingefilet på Kartoffelbund

    Kyllingefilet på Kartoffelbund

    Kog kartoflerne ca. 10 minutter. Imens steges kyllingefiletterne på pande i ca. samme tid. Dette kan godt gøres i god tid. Læg kartoflerne i et ildfast fad, og vend dem i pesto. Kyllingefiletterne smøres med pesto og pakkes ind i bac...

  5. Pad Thai med Kylling

    Pad Thai med Kylling

    Skær kyllingebrysterne i tynde skiver. Krydr med lidt salt, og stil dem til side. Put 2 spsk jordnøddeolie i en wok, og varm godt op. Når woken er varm, hældes kyllingen i, og sauteres til den er mør. Læg derefter kyllingen på en ...

  6. Saftigt Kyllingebryst i Ovn

    Saftigt Kyllingebryst i Ovn

    Skær kyllingefileterne i 6-8 mindre stykker. Læg stykkerne i et ildfast fad. Hæld madlavningsfløden ud i bunden af fadet. Krydr kyllingestykkerne med salt, peber og timian. Læg derefter en skive ost ovenpå hvert stykke. Pynt ...

  7. Smelter-på-tungen Kylling

    Smelter-på-tungen Kylling

    Bland alle ingredienserne godt. Læg kyllingefileterne i et fad, og hæld krydderiblandingen over. Bag kyllingen ved 200°C (ikke varmluft) i 35-45 minutter, eller til kyllingen er mør. Servér med en frisk salat til - nem i somme...

  8. Kylling i Karry-Kokos Sauce

    Kylling i Karry-Kokos Sauce

    Fileterne skæres i mindre stykker, løgene skrælles og hakkes groft. Smørret smeltes i en gryde og løgene svitses deri. Kort efter tilsættes karryen, som man ikke skal spare på, og løgene steger videre. Kyllingestykkerne tilsæ...

  9. Kylling med Barbecuesauce

    Kylling med Barbecuesauce

    6-8 personer Kog kyllingerne møre og pil kødet af. Hvis du tilsætter nogle grøntsager mens du koger kyllingen, får du en dejlig fond, som du senere kan bruge til hønsekødssuppe, asparges sauce eller andet. Du kan også bruge kyll...

  10. Pulled Chicken

    Pulled Chicken

    Skræl og hak løgene fint, pres hvidløgene Steg løg og hvidløg i en stor gryde nogle minutter. Kom kyllingefileterne i, og rør godt rundt. Krydr med paprika, salt og peber. Hæld barbequesaucen over, og lad det koge op. Læg låg...

  11. Kyllingefad med Gulerødder & Porrer

    Kyllingefad med Gulerødder & Porrer

    Til 4 personer. Tænd ovnen på 180°C Snit porrerne i tynde ringe. Skær gulerødderne i tynde stave. Læg porrerne og gulerødderne i et ildfast fad. Bland fløden med karry, salt og peber efter smag. Hæld det over grøntsage...

  12. Chicken Tikka Masala

    Chicken Tikka Masala

    Til 4 personer Marinade: Hæld yoghurten i en skål. Bland hvidløg, ingefær, garam masala, gurkemeje, chilipulver, salt og limesaft heri. Kylling: Bland kødet med marinaden. Sørg for at alle stykker er dækket. Lad kødet marine...

  13. Mexikansk Kyllingelasagne

    Mexikansk Kyllingelasagne

    Tø spinaten op og hak den groft med en kniv. Steg kyllingestrimlerne gyldne i lidt olie og karry. Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde. Blend tomaterne og kom dem sammen med fløde, ketchup og alle krydderierne i en gryde. ...

  14. Karrykylling med Kål

    Karrykylling med Kål

    Løg og æbler skæres i små tern og svitses sammen med karry i 1 spsk olie. Kyllingekødet brunes i 1 spsk olie på en pande. Tilsæt derefter hvedemelet, og vend rundt, så det er godt fordelt over kyllingekødet. Bouillonen tilsæ...

  15. Sprøde Kyllingestrimler stegt i Kokos

    Sprøde Kyllingestrimler stegt i Kokos

    Beregnet til 2-4 personer. Skær kyllingebrysterne på langs i 4 strimler, derefter på tværs, så der bliver 8 strimler af hvert bryst. (alternativt kan inderfileter bruges). Start med at fylde en mellemstor gryde halvvejs op med ol...

  16. Coca-Cola Kyllingevinger

    Coca-Cola Kyllingevinger

    Forvarm ovnen til 140° varmluft. Rør cola, sukker, hvidløg, løg og soya sammen i en skål. Lad det stå, til alt sukkeret er opløst. Læg kyllingevingerne i et lag i et stort ovnfast fad (eller en bradepande) og hæld colablandin...

  17. Kyllingeinderfileter Rullet i Bacon

    Kyllingeinderfileter Rullet i Bacon

    Til 4 personer. Læg et salvieblad på hver inderfilet, og rul et stykke bacon om hver. Opvarm olien over middelvarme i en pande. Læg fileterne på panden, med salvie siden nedad, og steg til fedtet er stegt af baconen og det er spr...

  18. Pestokylling med Bacon

    Pestokylling med Bacon

    Hæld pestoen i en dyb tallerken, og vend kyllingestykkerne heri. Rul hvert kyllingestykke ind i et stykke bacon. Læg kyllingestykkerne i et fad (de må gerne ligge lidt tæt). Steg kyllingen i ovnen ved 180°C i 25-35 minutter, e...

  19. Tarteletter med Høns i Asparges

    Tarteletter med Høns i Asparges

    Kog en kylling. Den skal ikke være helt dækket med vand. Put løg, peberkorn, salt og gulerødder ned i gryden og lad den koge i 45-60 minutter (afhængig af størrelse). Tag kyllingen op og køl den af. Kødet skal nærmest fald...

  20. Butter Chicken

    Butter Chicken

    Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Brun dem i lidt fedtstof i en pande. Skær løget/ene i små tern, og tilsæt dem. Strø krydderierne (garam masala, cayennepeber, sukker og salt) over, og rør godt. Tilsæt de hakkede tomate...

  21. Pikant Kylling

    Pikant Kylling

    Svits løg og bacon på en pande, til løgene er klare og baconen er sprødt. Svits herefter kyllingestykkerne. Fordel kyllingen i et ovnfast fad, og læg herefter løg/bacon over. Skær peberfrugten i tern og halvér cherrytomater...

  22. Kyllingegryde

    Kyllingegryde

    Skyl kyllingefiletterne og tør dem godt i køkkenrulle. Skær kødet i strimler. Smelt fedtstoffet på en teflonpande og brun det strimlede kyllingekød. Drys med salt og peber. Tag kødet af panden og hold det varmt. Skræl gulerødder...

  23. Kylling i Grøn Karry

    Kylling i Grøn Karry

    Kyllingen skæres ud i små stykker. Grøntsagerne skylles og skæres ud i passende størrelser. Her kan f.eks. bruges: champignon, gulerødder, rød peber, broccoli. Kyllingen svitses i en varm pande med olie. Når kyllingen be...

  24. Kashmiri Korma

    Kashmiri Korma

    Opvarm olien på en stor pande eller i en wok ved middel varme. Tilsæt løg, hvidløg og chili. Steg under hyppig omrøring i 6-8 minutter, til løgene er gyldenbrune. Rør spidskommen, koriander, gurkemeje, salt og kardemommebælge i o...

  25. Sommerkylling

    Sommerkylling

    Dup kyllingestykkerne tørre. Opvarm fedtstoffet på en pande, gerne med teflonbelægning. Brun kyllingestykkerne i fedtstoffet, og lad dem efterstege, til de er helt genemstegte. Tag kødet op og hold det varmt. Pres hvidløget på pand...

  26. Lemon Chicken (kendt fra Alle Elsker Raymond)

    Lemon Chicken (kendt fra Alle Elsker Raymond)

    Sæt ovnen på 225°C. Skyl kyllingelårene i koldt vand og tør dem. Skrub 2 af citronerne godt og riv det gule af skallen. Pres saften af dem. Skær den tredje citron i skiver til pynt. Pres hvidløgsfedene og bland med citronskal, cit...

  27. Lækker Karrykylling i Fad

    Lækker Karrykylling i Fad

    Til 4 personer. Vend i en pose kyllingestykkerne i en blanding af karry, salt og peber. Steg dem på panden og læg dem i et ovnfast fad. Hæld saften fra ananas og gem den. Steg ananasstykkerne til de er let gyldne på panden og f...

  28. Kylling i Jordnøddesauce

    Kylling i Jordnøddesauce

    4 portioner. Skær kyllingen i strimler. Skræl æblerne og skær dem i tern. Pil og pres hvidløget. Hak peanutsene. Pisk peanuts, chili, peanutbutter, lime, farin, vand og fløde sammen med bouillonterningen, som smuldres i en...

  29. Thai Kylling

    Thai Kylling

    Kyllingefileterne skæres i skiver og drysses med paprika. De kommes i et ildfast fast, med porrer, rød peber og champion, alt skåret i mindre stykker. Der hældes kokosmælk og tomatpuré over. Skal have cirka 45-50 minutter i ...

  30. Kylling i Paprikasauce

    Kylling i Paprikasauce

    4-6 personer Del hver kylling i 4 dele. Gnid stykkerne med salt og paprika. Svits dem i smørret, der er let brunet. Tag dem op af gryden. Svits løg og hvidløg i resten af stegesmørret. Læg kyllingerne tilbage i gryden. Tilsæt bo...

  31. Tarteletter med Kyllingetern & Grønærter

    Tarteletter med Kyllingetern & Grønærter

    Til 4 personer. Tænd ovnen på 200°C og sæt tarteletterne på en bageplade med bagepapir. Hæld aspargesene op i en sigte, og gem vandet. Kog cirka halvdelen af gulerødderne og ærterne i 3-4 minutter. Gem vandet. Sæt en gr...

  32. Hurtige Kyllinge Quesadillas

    Hurtige Kyllinge Quesadillas

    Klargør marinaden ved at hælde ananasjuice, soyasauce og hvidløg i en skål. Krydr kyllingen med salt og peber, og læg den i marinaden. Dæk til, og stil i køleskabet i mindst 1 time. Opvarm olien i en wokgryde eller lignende. Ti...

  33. Junglekylling

    Junglekylling

    Skær kyllingefileterne i strimler. Vend kyllingestrimlerne i en pose med karry, salt og peber. Smelt smørret på en pande, og brun kyllingestrimlerne i ca. 3 minutter. Rør fløde og fond i og lad retten koge i ca. 4-7 minutter m...

  34. Grydestegt Kylling

    Grydestegt Kylling

    Til 3-4 personer. Krydr kyllingen med rigeligt salt og peber Opvarm en tykbundet gryde over middelvarme til den bliver meget varm. Tilsæt olivenolien, og derefter kyllingestykkerne med skindsiden nedad i et lag. Lad kyllingen s...

  35. Mexicansk Kyllingelasagnette

    Mexicansk Kyllingelasagnette

    Til 3 personer. Svits karry, løg skåret i tern og kylling skåret i strimler i olien. Tilsæt de hakkede tomater, ketchup, spinat og de øvrige krydderier. Rør Maizena ud i mælken og jævn retten med det. Lad det simre i ca....

  36. Tortilla Lagkage med Kyllingefyld

    Tortilla Lagkage med Kyllingefyld

    Svits i lidt olie kylling, løg og peberfrugt. Tilsæt mel, fajitakrydderi, vand, fløde og salsa og kog det i ca. 10 minutter. Lav en lagkage, hvor du starter med en fajita, derefter sauce, kød og til sidst revet ost. Fortsæt til d...

  37. Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa

    Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa

    Til 4 personer. Krydr kyllingen med paprika, chili, limeskal, limesaft, honning og olie og lad det trække 10 minutter. Hak rødløget og chilien fint og skær tomaterne samt agurken i små tern. Bland grøntsagerne med salsa, koriand...

  38. Kylling i Asparges

    Kylling i Asparges

    Skær det kogte kyllingekød i mundrette tern. Rens asparges. Skær dem i stykker på ca. 4 cm længde. Kom vand, fond og asparges i en gryde og kog i 5 minutter. Si kogelagen og tag asparges op. Smelt smørret i en gryde, pisk ...

  39. Kylling på Urtebund

    Kylling på Urtebund

    Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i tern og stænger. Rens kålen og del dem i 2. Læg grøntsagerne i en bradepande og hæld vandet over. Læg kyllingestykkerne over og drys med krydderier. Stil bradepanden i ovn...

  40. Hasselback Kylling med Ricotta & Spinat

    Hasselback Kylling med Ricotta & Spinat

    Til 4 personer. Steg spinaten ved middelvarme i lidt olie i 3-5 minutter til det er faldet sammen. Rør ricottaen i og lad det stege i cirka 1 minut mere. Lad det køle af. Skær riller i kyllingefileterne med cirka 1 cm mellemrum,...

  41. Baconruller af Kylling

    Kom kødet i en skål med krydderierne og olivenolie og bland det sammen. Lad det stå i køleskabet natten over. Hak bacon og løg, og vend det i kødet sammen med æg og hvidløg. Bland det hele godt. Lad kødet hvile i køleskabet. ...

  42. Rabarberkylling i Karry

    Til 4-5 personer. Skær kyllingen i mundrette tern. Kom kokosolien på en varm pande, og svits karryen. Tilføj kyllingen og brun det, uden at gennemstege det. Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm. Kom dem i bunden a...

  43. Kyllingekarbonader/Kyllingekrebinetter

    Form farsen til karbonader af ønsket størrelse. Bland rasp med salt og peber i en dyb tallerken. Pisk æg sammen i en dyb tallerken. Dyp først karbonaderne i sammenpisket æg, derefter i rasp. Lad dem hvile lidt på en tallerke...

  44. Kylling i Mælk

    Forvarm ovnen til 180°C og find en tætsluttende ovnfast gryde. Skyl kyllingen under koldt rindende vand og dup den tør med en køkkenrulle. Krydr kyllingen med salt og peber og steg den i olivenolie og smør i gryden på blusset, i...

  45. Kylling med Hyldeblomst & Mandler

    Til 4 personer. Rist mandlerne på en pande uden fedtstof i 3-5 minutter. Drys med lidt salt og stil dem til side. Smelt smørret i en sauterpande og steg kyllingekødet i ca. 6 minutter. Tag kødet op. Kog pastaen uden låg i ca. ...

  46. Sprøde Kyllinge Nuggets med Panko

    Skær kyllingen ud i ca. 2x2 cm. Kom melet i en skål og bland paprika, salt, peber og løgpulver i. Slå æggene ud i en skål, og pisk det med chili til en ensartet masse. Hæld panko-raspen ud i en skål. Vend hvert stykke ky...

  47. Kyllingefrikadeller med Flødeblomkål

    Skær blomkål og gulerødder i skiver og læg dem i et ildfast fad. Hæld mornaysauce over. Sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 45 minutter. Til frikadellerne blendes alle grøntsagerne og blandes med kødet. Rør æggehvider og havr...

  48. Kylling- & Broccolifad

    Til 2-3 personer. Forvarm ovnen til 200°C varmluft. Skær broccolien i mindre stykker - stokken kan også bruges. Damp den i letsaltet vand i et par minutter. De skal stadig have godt med bid. Steg kyllingestykkerne på en pande i...

  49. Kylling-Bacongryde med Spinat

    Steg baconen sprødt på panden. Læg det på fedtsugende papir. Skær kyllingen i stykker, og steg dem på panden, til de får lidt stegeskorpe. Tak kyllingen af panden, og hæld spinat på sammen med salt, peber og hvidløg. Rør de...

  50. Kylling Kiev

    Til 2 personer. Rør ricotta med krydderurter, hvidløg og lidt salt og peber. Skær en lomme i hvert stykke kylling og fyld ricottablandingen i. Blend brødkrummen og persille til en grøn rasp. Vend kødet i mel, så i sammenp...

  51. Kyllingekebab

    Til 4 personer. Skær kyllingen ud i papirstynde strimler. Lav en marinade af olie, hvidløg, spidskommen, timian og oregano. Smag til. Svits kødet ved høj varme på en pande, og brug det til det du har lyst: pitabrød, durum, ky...

  52. Mexicanerkylling

    Til 4 personer. Læg kyllingen i et ildfast fad, og drys med salt og peber. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og smag til. Pensl kyllingefileterne med marinade i et tykt lag, og hæld bouillonen i fadet. Sæt fadet ...

  53. Kylling i Flødeskum

    Steg kyllingefileterne let på panden, og læg dem i et ildfast fad. Skær peberfrugten i strimler, og fordel dem over kyllingen. Pisk fløden til skum, og bland den med hvidløg, mangochutney, salt og peber. Smag til. Læg klatter...

  54. Kyllingekarbonader

    Til 4 personer. Form kødet til 8 små karbonader (eller 4 store), og drys dem med salt og peber. Lad halvdelen af olien blive varm i en pande. Steg karbonaderne ca. 6 minutter - vend dem af og til. ...

  55. Kylling med Låg

    Til 4 personer. Flæk kyllingebrysterne som du ville gøre med en burgerbolle - så du får en over og en under. Hæld lidt bouillon i et ildfast fad og læg alle underne heri. Byg nu en burger, hvor du først kommer lidt grønkål...

  56. Cremet Kylling med Soltørret Tomat

    Opvarm ovnen til 200°C Krydr kyllingelårene med salt og peber. Smelt 2 spsk smør i en sauterpande, og læg kyllingen i. Svits begge sider, til de har fået farve - 2-3 minutter på hver side, og læg dem så til side. Smelt rest...

  57. Paprika Kylling med Timian-Hvidvinssauce

    Skær kyllingebrysterne over i 2. Krydr dem med paprika, salt og peber. Smelt 1 spsk smør på en sauterpande ved middelvarme, og put kyllingen på. Steg dem på den ene side i 3 minutter (til de er gyldne og sprøde), vend dem, og skru ...

  58. Butter Chicken med Blomkålsris

    Skær kyllingekødet i tern. Rør ingredienserne til marinaden sammen, og lad kyllingeternene marinere heri natten over. Steg kyllingeternene på alle sider på en god varm pande til de er møre. Læg dem til side. Opvarm smør p...

  59. Kyllinge Gyros

    Bland i en lille skål yoghurt, dild, presset hvidløg og citronsaft. Smag til med salt og peber. Sæt det til side. Varm olien i en pande. Tilsæt kylling skåret i 1 cm strimler, tyndtsnittet løg, oregano, dild, salt og peber. Sautér...

  60. Risret med Kylling & Porre

    Til 4 personer. Brun kyllingen på en pande med salt, peber og de krydderier du ønsker. Skær porrerne i tynde ringe, og tilsæt dem. Lad dem svitse med til porrerne er bløde. Hæld så fløden over og lad det koge op. Smør et i...

  61. Tøm Køleskabet Kyllinge Kasserolle

    Steg baconen sprød. Steg kyllingen i baconfedtet. Den skal ikke være helt færdigstegt, men have lidt farve. Tag kyllingen af panden og læg dem i et ildfast fad. Tør panden af med et stykke køkkenrulle, og tilsæt smør. Svits l...

  62. Kyllingeruller

    Til 2 ruller. Rør farsen sammen med æg og krydderier. Kom evt. lidt mel i, hvis den er blevet lidt for våd. Læg bacon på et stykke bagepapir eller en sushimåtte, og fordel derefter farsen på midten af baconen. Derefter lægges ...

  63. Kyllingefrikadeller

    Rør kyllingefarsen med salt. Tilsæt derefter resten af ingredienserne og bland godt. Sæt på køl 1 times tid og form derefter 12-14 frikadeller og steg dem i fedtstof på panden ca. 4-5 min på hver side....

  64. Ovnbagt Kylling med Dijonsenneps-sauce

    Bland sennep, citronsaft, hvidløg, honning, olivenolie, rosmarin, salt og peber i et ildfast fad. Læg kyllingestykkerne i fadet, og vend dem i blandingen. Skær løg og champignon i kvarte, og læg dem under kyllingestykkerne. Krydr...

  65. Kylling i Rød Karry

    4 personer. Skær kyllingen i tern og hak løget. Skræl og skær gulerødderne i skiver og peberfrugten i strimler. Skær forårsløgene fint - de skal bruges til pynt. Kom olien i en mellemstor gryde sammen med karrypasta og s...

  66. Kyllingefad med Friskost

    Skær kyllingebrysterne i strimler, og steg dem. Læg dem i et ildfast fad. Rist baconternene og kom dem i en skål. Hak champignonerne fint, og hæld dem i skålen med baconternene. Gem væsken. Rør de hakkede tomater og osten sa...

  67. Crispy Cornflakespaneret Kylling

    Skær kyllingen ud i pæne stykker. Hak chili og hvidløg fint, og kom det i en skål sammen med karry, salt, peber og kærnemælk. Kom kyllingestykkerne i skålen, og bland det godt sammen. Lad det trække i mindst 20 minutter og ger...

  68. Dijonkylling i Fad

    Svits bacon og løg på en pande, og hæld det derefter i et stort ildfast fad sammen med ris, vand og bouillon. Smør sennep på skindsiden af kyllingestykkerne og dyp samme side i majsgryn. Læg kyllingen ovenpå risene i fadet med ...

  69. Sydhavskylling

    Begynd med sovsen. Skræl og hak løget og æblet. Skær bacon i strimler og svits det sammen et par minutter. Strø karry over og lad det svitse med et øjeblik. Bland tomatpuré og mel i. Tilsæt bouillon og væden fra ananas og lad...

  70. Hurtig Pulled Chicken

    Til 4 personer. Kom kyllingestykkerne i en gryde, dæk med vand, bring vandet i kog og sluk. Lad dem trække ca. 15-20 minutter, til de kan trækkes fra hinanden (ved gas eller induktion, bringes vandet næsten i kog igen efter 10 minutt...

  71. Kyllingelasagne med Grøntsager

    Pil og hak løg og hvidløg. Skaæl og riv squash, gulerødder og pastinak. Rens champignonerne og hak dem groft. Svits løget i 1 tsk olivenolie, til det er gennemsigtigt. Tilsæt kødet, og lad det brune med. Tilsæt grøntsagerne, ...

  72. Kylling i Hvidvin med Pasta & Bacon

    Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingelårene på begge sider, og tag dem op. Kom løgene i panden og svits dem i ca. 1 min. Tilsæt timian, salt, peber og hvidvin. Rør mel og fløde samm...

  73. Livret (med kyllingefilet)

    Kog pastaen al dente i rigeligt letsaltet vand. Steg baconternene på en pande, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Steg derefter kyllingefileterne på den samme pande. Tilsæt barbecuekrydderi, lidt salt og peber inden kødet...

  74. Toast med Fløde, Champignon & Kylling

    Først skæres champignonerne i skiver. Skær derefter skorperne af brødet, og dyp skiverne i mælken. Fordel halvdelen af toastbrødet i et ildfast fad. Fordel mozzarellaen ovenpå. Hæld derefter champignonskiver og kyllingestrimle...

  75. Pikant Kylling i Fad

    Til 4 personer. Steg baconternene på en pande, lad fedtet dryppe af på et stykke køkkenrulle, og læg dem derefter i et ildfast fad. Rens porrerne godt, og skær dem i skiver. Svits dem på panden i baconfedtet. Hæld fløden over ...

  76. Kylling i Karry med Æbler

    Til 4 personer. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme uden at det bliver brunt. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits kyllingestykkerne ca. 1 minut på hver side og tag dem op. Svits løgene i ca. 1 minut. Tilsæt sukker, ...

  77. Butter Chicken (Gordon Ramsey)

    Bland kyllingestykkerne i en skål med hvidløg, ingefær, salt, chilipulver og citronsaft. Dæk skålen med folie, og stil den i køleskabet i 30 minutter. Bland yoghurt, garam masala, gurkemeje og spidskommen og tilsæt kyllingen fra k...

  78. Kyllinge-Farsret

    Til 5-6 personer. Skyl og tør kyllingen og kog den mør i letsaltet vand i ca. 45 minutter. Lad den køle af, og befri den for skind og ben. Skær kyllingekødet i terninger eller strimler. Bland det hakkede kød med rasp og mel o...

  79. Lækker Butter Chicken

    Til 4 personer. Skær kyllingefileterne i mundrette tern. Blend yoghurt, chili, nellike, spidskommen, kardemomme, gurkemeje, ingefær, garam masala, hvidløg og tomater sammen til en sauce, som hældes over kyllingestykkerne. Lad kyll...

  80. Hurtig Kyllingetærte

    Til 4 personer. Rist pinjekernerne på en tør pande, og stil dem til side. Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker. Rens og snit porrer, løg, hvidløg og forårsløg. Steg kyllingestykkerne og grøntsagerne i smørret på ...

  81. Kylling i Karry fra Calcutta

    Skær kyllingefileterne i 12 stykker. Bland masalaen med en smule vand, så den danner en pasta. Varm margarinen op i en stegegryde med låg. Steg løg og friskskåret ingefær til de er gyldne. Tilsæt kyllingestykkerne og steg...

  82. Kylling med 40 Fed Hvidløg

    Kyllingen skal veje mindst 1½ kg. Pil skallen af hvidløgsfedene. Drys kyllingen indvendigt med salt og peber. Fyld den med 15 fed hvidløg og halvdelen af krydderurterne. Smør en gryde, der kan tåle at komme i ovnen, med ½ dl ...

  83. Barbeque Kylling med Søde Kartofler & Coleslaw

    Til 2 personer. Tænd ovnen på 220°C Skrub kartoflerne og skær dem i både. Vend dem med lidt olie og salt og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. De skal ikke ligge for tæt. Bag kartoffelbådene i ca. 20 minutter eller ...

  84. Chili Con Kylling

    Til 2 personer. Skær kyllingefileterne i strimler og brun dem lidt i olivenolie i en stor gryde. Snit løgene i tynde både og skær hvidløget i skiver. Kom begge dele ned i gryden sammen med kyllingen. Krydr med spidskommen, kor...

  85. Kyllingenuggets med Skyrdressing

    Fjern hinder og sener fra kyllingefileterne. Blend havregryn, paprika og kryddersalt, og kom det i en dyb tallerken. Vend først kyllingestykkerne i sammenpisket æg og derefter i havregrynene - sørg for at kødet bliver helt dækket...

  86. Tacos med Kylling & Grillet Peberfrugt

    Til 2 personer. Skræl og skær et skalotteløg og 2 fed hvidløg i små tern. Varm det igennem i lidt olie i en gryde, til de bliver klare. Tilsæt finthakket chili og bønner, og vend rundt. Varm retten igennem, og kog den så op...

  87. Marokkansk Kyllingestuvning

    Til 4 personer. Smelt smørret i en pande ved middel varme. Tilsæt hakket løg, presset hvidløg, safran, gurkemeje, kommen, koriander, paprika, peber, cayennepeber og sautér i ca. 10 minutter til løgene er møre. Tilsæt kyllin...

  88. Rabarberkylling

    Til 4 personer. Del hver kyllingefilet i 3 stykker og drys dem med salt. Brun kyllingestykkerne i smørret i en pande - ca. 1 minut på hver side. Læg dem i et ildfast fad. Rør fløde, honning, kyllingefond og sambal oelek sammen...

  89. Grøntsagsspaghetti med Kylling & Cremet Svampesauce

    Til 4 personer. Skær rødløgene i tynde både. Skær gulerødder og squash i spaghettitynde strimler (brug mandolin, spaghettijern eller en almindelig kartoffelskræller). Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande. Steg kyllingek...

  90. Paprikakylling med Kålsalat

    Til 2 personer. Bland majsgryn, sesam, paprika og salt og vend kyllingelårene heri. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og sæt dem i en 200°C varm ovn i 50 minutter. Kom limesaften i en morter sammen med chili, halvdelen af n...

  91. Kyllingeboller i Karry

    Hak løgene fint. Bland kyllingekød, løg, mel, æg, salt og peber godt. Det skal være en klistret fars. Bring en gryde med vand i kog, tilsæt bouillonterningen. Form bollerne, og put dem i gryden - det skal kun putre, det må ikke...

  92. Nem Grydekylling (alt i en)

    I en stor gryde smider du oliven, hakkede tomater, løg, champignon, spinat, soltørrede tomater og ris. Rør det hele godt sammen. Fordel kyllingelårene i gryden. Hæld hønsebouillon i, til det dækker. Sæt gryden i ovnen ved 2...

  93. Kyllinge Kasserolle Med Porrer & Gulerødder

    Til 4 personer. Rens porrerne og gulerødderne godt , og skær dem i tykke skiver. Hæld melet i en dyb tallerken sammen med salt og peber. Vend det sammen med en gaffel. Vend kyllingestykkerne i melet, og læg dem på en tallerken. S...

  94. Kylling i Coca-Cola Light

    4 personer. Skær kyllingen i mundrette stykker. Svits løgene på en pande til de er klare. Læg kyllingestykkerne på, og steg dem til de begynder at tage farve. Opløs bouillonterningen i vandet, og tilsæt derefter de resterend...

  95. Hotwings på Kartoffel/Spinatmos

    Kog kartoflerne møre. Mos kartoflerne, og bland den hakkede spinat og smørret i. Juster med kogevandet, til du får den rigtige konsistens, og smag til med salt og peber. Hæld mosen i et ildfast fad, og bred den ud. Fordel kyllinge...

  96. Nem Thai Kylling

    Skær kyllingefileterne i tynde strimler. Varm olien i en wok eller lignende til høj temperatur, og lynsteg kyllingestrimlerne i 3-5 minutter, til kødet begynder at tage farve. Rens og skær forårsløgene i tynde skiver, hak citron...

  97. Chilikylling i Fad

    Rens porrerne godt, og skær dem i tynde skiver. Læg porrerne i et ildfast fad. Rens champignonerne grundigt, skær dem i skiver, og fordel dem ovenpå porrerne. Fordel baconskiverne ovenpå grøntsagerne (de kan evt. forsteges lidt ...

  98. Sprøde Yoghurt-Taco Kyllingestykker

    Mariner kyllingefileterne i krydderierne i 30 minutter. Bland yoghurten med limesaften, og lad nu kyllingestykkerne marinere heri i 30 minutter. Knus chipsene i en dyb tallerken. Læg bagepapir i et ovnfast fad. Dyp kyllingestykker...

  99. Karry-Kokos Kylling

    4 personer. Skyl og klargør grøntsagerne. Kyllingeinderfileterne puttes i en gryde sammen med de øvrige ingredienser (vent med grøntsagerne til sidst). Lad retten koge op, skru ned og lad det hele simre i 20 minutter. Tag nu gr...

  100. Sesamkylling med Kartoffel- & Agurkesalat

    4 personer. Skær kartoflerne i både, agurken i tern og løget i tynde skiver. Bland kartofler, agurk og rødløg med en marinade af limesaft, olie, chili og honning. Vend det hele sammen og krydr det med salt. Lad salaten trække 1 ...

  101. Kylling i Karry

    Skær kylling og løg i tern. Steg løgene i margarinen til de er glasklare. Hæld karryen i, og svits det sammen med løgene. Herefter kommes kødet i gryden, og det vendes sammen med løgene. Kødet skal bare brunes lidt, da det ...

  102. Kylling i Cola

    Til 4 personer. Kyllingebrysterne lægges i et ildfast fad. Bland cola, ketchup, tabasco, ingefær, salt og peber til en tynd sauce, og hæld det over kyllingen. Sæt fadet i en 200°C varm ovn i ca. 30 minutter eller til kyllingen...

  103. Kyllingefarsbrød

    Tænd ovnen på 180°C. Bland alle ingredienserne. Tilsæt nok rasp til at farsen slipper skålen. Smør et ildfast fad, og form farsen til en aflang pølse. Pensl med en smule olivenolie. Bag derefter farsbrødet i ovnen i først ...

  104. Stegte Kyllingelår med Tomatris

    Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kyllingelårene ca. 1 minut på hver side. Drys dem med salt og peber. Steg kyllingelårene ved svag varme og under låg ca. 10 minutter på hver side. Flæk chilierne på langs. Fjern ...

  105. Hel Kylling i Paprikasauce

    4-6 personer. Del kyllingerne i 4 dele. Gnid dem med salt og paprika. Svits dem i smørret, der er let brunet. Tag dem op af gryden. Svits hakket løg og hvidløg i resten af stegesmørret. Læg kyllingerne tilbage i gryden. Tilsæ...

  106. Kyllingefilet med Bacon & Hvidvin

    Opvarm olien på en pande og læg bacon på. Steg baconskiverne, til de er sprøde, og panden er fyldt med baconsaft. Lad panden blive på varmen, men tag baconen af, pak den ind i stanniol og læg den til side. Steg kyllingefileterne...

  107. Kylling med Chili

    Rør soya, tomatpuré, tomatsauce, chilisauce, eddike, sukker og sort peber sammen i en lille skål. Sæt den til side. Kom kyllingestrimlerne i en stor skål sammen med majsmel, gurkemeje og salt, og bland godt. Opvarm olien på en s...

  108. Tandoori Kyllingestykker

    Bland alle ingredienserne, undtagen kyllingestykkerne, sammen i en stor skål. Kom så kyllingestykkerne i, og rør, til de er dækket af marinaden. Dæk skålen med film, og sæt den i køleskabet i mindst 2 timer, men gerne natten over...

  109. Paprikakylling

    Del kyllingen i 4-8 stykker. Drys salt og peber på. Brun kyllingestykkerne i en tør sauterpande med skindsiden nedad først, indtil der er smeltet noget fedtstof af. Tag dem op. Svits løg og hvidløg til de er klare. Tilsæt pap...

  110. Kylling Chop Suey

    Skær kyllingekødet i strimler. Svits kødet i olie, uden at det tager farve. Snit porre, bladselleri, løg og kinakål og tilsæt det. Skær champignon i skiver og tilsæt dem sammen med 2 dl bouillon. Lad retten småsnurre 2-...

  111. Thailandsk Kylling

    Skær kødet i strimler. Hak hvidløg, ingefær og citrongræs fint. Svits kyllingestrimlerne med hvidløg, ingefær, citrongræs, nelliker og karrypasta i olie. Tilsæt evt. lidt kokosmælk, så krydderierne ikke brænder på. ...

  112. Kylling Marengo II

    Partér hver af kyllingerne i 4 stykker (eller køb dem parterede). Skær flæsket i terninger, og brun det i lidt fedtstof i en stegegryde. Tag flæsket op og brun kyllingestykkerne i fedtstoffet. I gryden kommes de flåede tomate...

  113. Kylling i Paprika

    Partér kyllingen i 8 stykker (eller køb den parteret). Pil løgene og hak dem groft. Svits dem i fedtstof i en tykbundet gryde. Tilsæt paprika. Brun kyllingestykkerne med løg og paprika. Krydr med salt og peber. Tag kernerne ud...

  114. Kylling med Ostebagte Kartofler

    Vend kartoffelbådene med olie og fordel dem på en plade med bagepapir. Drys med halvdelen af saltet og bag kartoflerne midt i ovnen ved 225C. Tag, efter ca. 40 minutter kartoflerne ud og kom dem i et ovnfast fad. Læg kyllingekøde...

  115. Kyllingebryst med Peberfrugter

    Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingekødet i ca. 1 minut. Tag kødet op. Smelt resten af smørret og svits grøntsagerne i ca. 1 minut. Rør ost og mel sammen i en sk...

  116. Kylling med Ostefyld & Champignonsalat

    Bank fileterne lidt flade og drys dem med salt og peber på begge sider. Kom ca. 1 spsk ost på hver filet, fold dem sammen en gang og luk med kødnåle. Smør ca. ½ spsk ost ovenpå hver filet. Læg kødet i en lille bradepande og...

  117. Kyllingefilet på Cremet Porrebund

    Rens porren og skær den i tynde skiver. Svits baconen et par minutter på en tør teflonpande. Tilsæt porreringene og svits dem med et par minutter. Tilsæt vin og fløde, og kog blandingen op. Krydr med salt og peber. Kom blandingen i...

  118. Fyldig Kyllingegryde

    Bland tomater og bouillon og bring det i kog. Skræl kartoflerne og skær dem i tern ca. 3x3. Pil og hak løget. Rens bladselleriet og snit det fint. Kom kartofler, løg og selleri i gryden. Lad det koge 10 minutter og krydr med merian, ...

  119. Kylling i Butterdej

    Krydr kyllingebrysterne godt med paprika, salt og peber og brun dem i lidt olie. Skær butterdejen i passende strimler og pak dem om "brysterne". Det gør ikke noget, hvis dejen ikke dækker helt. Kom brysterne i et ildfast fad (smurt...

  120. Kylling med CousCous

    Kog cous cous´en og køl den ned. Steg majs med salvie og strimler af rød peber og smag til med salt og peber. Bland det sammen med den afkølede cous cous. Dressing: Purløg, dild og persille, hakkes fint og blandes med creme fr...

  121. Sur-sød Kylling med Ris

    Bland maizenamel, rødvinseddike, bouillon, ananassaft, sukker, tomatpuré og soyasauce i en skål. Stil saucen til side. Skær fileterne i tern. Hæld melet i en plastikpose, kom kyllingestykkerne i posen og ryst godt, så alle stykkern...

  122. Deepfried Kylling med Stegte Nudler

    Hvedemel røres lind med olivenolie, lidt salt og lunkent vand. Lad dejen trække. Imens piskes et par æggehvider stive med lidt salt. Vend æggehviderne i dejen. Dejen kan krydres efter ønske med paprikapulver eller chilipulver eller ...

  123. Kinesisk Inspireret Kylling

    Lav marinaden (ingefær, sesamolie, soya, riseddike, appelsinsaft, sukker, salt & peber) og marinér kyllingebrystet i halvdelen af marinaden i 30 minutter. Snit kålen meget fint. Rens porren og nip sukkerærterne. Skær porre i tynde s...

  124. Pestokylling

    Blend ingredienserne til pestoen sammen (hvidløg, basilikum, balsamicoeddike, olivenolie, pinjekerner, salt & peber) og marinér kyllingebrystet i halvdelen af marinaden i 30 minutter. Skær tomater i både, mozzarella i halve skiver og...

  125. Persisk Kylling

    Bland marinaden (yoghurt, hvidløg, paprika, karry, salt & peber) og marinér kyllingebrystet i halvdelen af marinaden i 30 minutter. Skær grøntsagerne og dup dem tørre med køkkenrulle, vend dem i resten af marinaden. Steg kylling...

  126. Kylling Marengo I

    Brun kyllingestykkerne i olie og smør ved kraftig varme. Rens alle grøntsagerne og hak hvidløg, skær gulerødder og porrer i skiver og flå tomaterne ved at dyppe dem i kogende vand i 10 sekunder og pille skindet af. Kom de hele l...

  127. Indisk Tandoorikylling

    Fjern skindet på alle kyllingestykkerne og fjern evt. benene i overlårsdelene. Prik dem med en gaffel. Rør resten af ingredienserne sammen og læg kyllingestykkerne i denne marinade i 12 timer eller i fryseren til næste gang. S...

  128. Pollo Alla Romana

    Lad skindet blive på kyllingen og steg dem drysset med salt og peber i opvarmet olie i en gryde eller sautérpande. Tilsæt hvidløget og efter 1 minut vinen og lad det småsimre uden låg i 15 minutter under jævnlig vending. Tilsæ...

  129. Kylling med Ris & Grøntsagsfyld

    Udben kyllingen: 1. De yderste vingespidser og lidt af halsskindet kan skæres af. 2. Kyllingen lægges på brystbenet og skindet skæres igennem langs rygsøjlen. 3. Med kniven løsnes kødet fra skroget langs ribbenene indtil lårkno...

  130. Kalkunfarseret Kylling med Krydderurter

    Udben kyllingen: 1. De yderste vingespidser og lidt af halsskindet kan skæres af. 2. Kyllingen lægges på brystbenet og skindet skæres igennem langs rygsøjlen. 3. Med kniven løsnes kødet fra skroget langs ribbenene indtil lårkno...

  131. Klassisk Krydderurte-Farseret Kylling

    Udben kyllingen: 1. De yderste vingespidser og lidt af halsskindet kan skæres af. 2. Kyllingen lægges på brystbenet og skindet skæres igennem langs rygsøjlen. 3. Med kniven løsnes kødet fra skroget langs ribbenene indtil lårkno...

  132. Kylling med Portvinsfyld

    Bland fjerkrælever i mellemstore stykker med krydderier og portvin og lad det trække i køleskabet, mens du gør resten klar. Steg baconstykkerne på pande, så de bliver brune og fedtet smelter fra. Lad dem dryppe af på fedtsugende p...

  133. Kylling med Kartoffel-Fetaostefyld

    Udben kyllingen: 1. De yderste vingespidser og lidt af halsskindet kan skæres af. 2. Kyllingen lægges på brystbenet og skindet skæres igennem langs rygsøjlen. 3. Med kniven løsnes kødet fra skroget langs ribbenene indtil lårkn...

  134. Kylling med Frugt- og Bulgurfyld

    Udben kyllingen: 1. De yderste vingespidser og lidt af halsskindet kan skæres af. 2. Kyllingen lægges på brystbenet og skindet skæres igennem langs rygsøjlen. 3. Med kniven løsnes kødet fra skroget langs ribbenene indtil lårkn...

  135. Mangokylling

    Skær kyllingekødet i 2½ cm store tern. Pil og hak løget. Opvarm olien i en wok eller på en pande til den er hed men ikke rygende. Tilsæt løgene og steg under omrøring til de er møre og gennemsigtige (ca. 3 minutter). Tilsæt kyl...

  136. Tandoori Kylling

    Fjern skindet fra kyllingen og skær den i 8 stykker. Bland yoghurt og tandoorikrydderier (spidskommen, kanel, gurkemeje, ingefær) i en skål. Læg kyllingestykkerne i. Sørg for at alle stykker er helt dækkede af marinaden. Læg folie...

  137. Ostefyldt Kyllingefilet

    Sæt ovnen på 225°C. Smør en plade eller brug bagepapir. Begynd med fyldet. Bland 3 spsk af basilikummen med resten af ingredienserne (kvark, revet ost, citronsaft, hvidløg, peber) i en lille skål. Skær et vandret snit i hver af...

  138. Teriyaki Kylling

    Rør sesamfrø, soya, honning, sesamolie, ingefær, hvidløg og sort peber sammen i en skål. Gem 2 spsk af marinaden. Skær kyllingekødet i 2½ cm tern og kom det i resten af marinaden. Dæk skålen med folie og stil den i kølesk...

  139. Marokkansk Kylling

    Pil løget og hak det. Opvarm olien ved jævn varme i en stor gryde. Tilsæt løg, kikærter og 1 tsk salt og brun i ca. 5 minutter. Rør linser, tomatpuré og ½ spsk spidskommen i. Hæld bouillonen over og bring i kog. Skru ned og lad ...

  140. Coq au Vin

    Fjern svær eller fedt fra flæsket og skær det i strimler. Pil skalotteløgene og skær dem i både. Del kyllingen i 8 dele. Krydr med salt og peber. Drys melet over. Opvarm 1 spsk olie i en gryde. Læg flæsk og skalotteløg i og b...