Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Grydestegt Kylling


Print opskriften på Grydestegt Kylling Print opskrift

Del på Facebook

Grydestegt Kylling opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave grydestegt kylling:



Opskrift indsendt af


Grydestegt Kylling opskrift

SÃ¥dan laver du Grydestegt Kylling:

Til 3-4 personer.

Krydr kyllingen med rigeligt salt og peber

Opvarm en tykbundet gryde over middelvarme til den bliver meget varm.

Tilsæt olivenolien, og derefter kyllingestykkerne med skindsiden nedad i et lag.

Lad kyllingen stege til skindet er gyldenbrunt, så vend kyllingen og steg den anden side.

Læg nu kyllingen på en tallerken - hvis det hele ikke kan være der i et lag, så gentag processen med resten af kyllingen.

På panden kommes nu hvidløg, løg, gulerødder, timian, rosmarin og citron, vend det lidt rundt, så det bliver dækket af olie.

Skru temperaturen en andelse ned, placer kyllingestykkerne i gryden igen sammen med grøntsagerne. Læg låget på, og skru ned på lavt blus.

Lad kyllingestykkerne "stege" i 1 time, kig til det indimellem for at være sikker på at grøntsagerne ikke brænder på. Hvis de begynder at brænde på, så tilsæt et par skefulde vand eller hvidvin.

Når kyllingen er mør, så læg den på en tallerken. Reducer saucen i gryden til den er tyk nok til at hælde over kyllingen. Servér med grøntsagerne og saucen.

Print opskriften på Grydestegt Kylling Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Cornflakes Paneret Kyllingebryst Kashmiri Korma Kylling i Karry-Kokos Sauce Kyllingefad med Gulerødder & Porrer Smelter-på-tungen Kylling Thai Kylling