Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling med Ferskner & Karry


Print opskriften på Kylling med Ferskner & Karry Print opskrift

Del på Facebook

Kylling med Ferskner & Karry opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling med ferskner & karry:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kylling med Ferskner & Karry:

Find et ildfast fad.

Skær fersknerne i både (4 pr. halve fersken), og beklæd bunden af fadet med disse, drys med salt og peber.

Varm olie op i en pande, og brun kyllingebrysterne lidt i det, og læg dem så oven på fersknerne. Krydr også disse med salt og peber. Skær den peberfrugten i ringe, og fordel dem over kylling og ferskner.

Sovsen:
Start med at lave en smørbolle ved med fingrene at ælte smør og mel sammen. Varm noget olie i en gryde, og svits finthakket løg. Når disse er klare, tilsættes karry og chili og der svitses lidt igen. Tilsæt vand og lad det koge op.
Tilsæt nu lidt efter lidt smørbollen, til konsistensen er sovset, men ikke alt for tyk, den skal jo også kunne stå i ovnen en rum tid uden at størkne helt. Smag til med salt.

Sovsen hældes ud i fadet der sættes i en forvarmet ovn ved 225°C i ca. 30 minutter (afhængig af hvor godt man har brunet sin kylling)

Imens kan man koge nogle ris til.

Kylling med Ferskner & Karry opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kylling med Ferskner & Karry Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Kyllingegryde Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa Grydestegt Kylling Livret (med kyllingefilet) Kylling på Urtebund Kylling i Grøn Karry