Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Tarteletter med Høns i Asparges


Print opskriften p Tarteletter med Høns i Asparges Print opskrift

Del på Facebook

Tarteletter med Høns i Asparges opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave tarteletter med høns i asparges:



Opskrift indsendt af


Tarteletter med Høns i Asparges opskrift

Sådan laver du Tarteletter med Høns i Asparges:

Kog en kylling. Den skal ikke være helt dækket med vand.

Put løg, peberkorn, salt og gulerødder ned i gryden og lad den koge i 45-60 minutter (afhængig af størrelse).

Tag kyllingen op og køl den af. Kødet skal nærmest falde fra benene, skær ikke i kødet, men ”riv” det i stykker.

Si vandet fra grydens indhold, og behold vandet - du skal bruge lidt af det i saucen.

Lav en smørbolle: Smelt smøret ved lavt blus, og put mel i lidt efter lidt indtil det er en smørbolle. Tag skiftevis kyllingevandet og vandet fra aspargsene og rør sammen med smørbollen til den er helt opløst.

Til sidst kommes aspages og kylling i saucen, og server dem i tarteletterne (som du har købt i et supermarked).

Set i "Til Middag Hos Camilla Ottesen"

Print opskriften p Tarteletter med Høns i Asparges Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Nem Butter Chicken Pulled Chicken Sprøde Kyllingestrimler stegt i Kokos Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa Junglekylling Sommerkylling