Opskrifter » Hovedretter » Madpandekager » Grahamspandekager med Tunfyld


Print opskriften på Grahamspandekager med Tunfyld Print opskrift

Del på Facebook

Grahamspandekager med Tunfyld opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave grahamspandekager med tunfyld:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Grahamspandekager med Tunfyld:

Grahamsmel, mel og mælk piskes sammen. Æg og salt piskes i. Dejen bages som 10-12 tynde pandekager.

Fyld:

Franskbrødskrummerne udblødes ca. 10 minutter i fløden.

Løg, olie og tomatpuré røres i, og fyldet smages til med salt og krydderier.

Pandekagerne rulles om fyldet og lægges i et ildfast fad. Ost og sesamfrø drysses over.

Stilles i ovnen ca. 15 minutter ved 225°C, til osten er blevet gylden.

Grahamspandekager med Tunfyld opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Grahamspandekager med Tunfyld Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madpandekager kategorien

Madpandekager med Skinkefyld Spinatpandekager Omelet-Wraps med Laks Squash Pandekager Madpandekager med Grøntsagsfyld Madpandekager med Oksekødsfyld