Opskrifter » Hovedretter » Pølser » Svensk Pølseret


Print opskriften på Svensk Pølseret Print opskrift

Del på Facebook

Svensk Pølseret opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave svensk pølseret:



Opskrift indsendt af


Svensk Pølseret opskrift

Sådan laver du Svensk Pølseret:

Kog vand og 2 spsk margarine op i en gryde. Pil og snit løgene og kog dem møre i væsken.

Tilsæt eddike, mælk og tomatpuré og smag til med salt, peber og sennep.

Skær de pillede kartofler i tynde skiver og svits dem i 1 spsk margarine. Kom dem i gryden.

Skær pølserne i skiver og svits dem i samme pande. Kom dem i gryden. Kog igennem. Hvis det er nødvendigt, jævnes let.

Hæld retten i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen ca. 20 minutter ved 225°C. Gratinér til overfladen er gylden. Før servering, pyntes med purløg.

Print opskriften på Svensk Pølseret Print opskrift

Andre spændende opskrifter i pølser kategorien

Pølse Risotto Pølsegryde med Ris Pølsepakke Corn Dogs