Opskrifter » Hovedretter » Risretter » Kyllingepølserisret


Print opskriften på Kyllingepølserisret Print opskrift

Del på Facebook

Kyllingepølserisret opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingepølserisret:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kyllingepølserisret:

Til 4 personer.

Skær pølserne i skiver.

Skær roden og de groveste grønne blade af porrerne, skyl dem godt og skær dem i skiver.

Skyl peberfrugten, tag frøstol og kerner ud, og skær den i tern.

Varm smørret i en dyb pande, og svits karry, porreringe og peberfrugt et par minutter. Tilsæt pølseskiver og ris og lad det svitse med et øjeblik.

Hæld vand (evt. bouillon istedet) ved, krydr med peber og lad retten komme i kog. Dæmp så varmen, og lad retten simre under låg 20 minutter, til væden er opsuget. Smag til med salt og peber.

Serveres direkte fra panden.

Tip! Der kan tilsættes 200 g grønne ærter - de skal blot varmes med de sidste 5 minutter. Istedet for kyllingepølser kan man bruge røget medister.Skindet fjernes, og den skæres i tern.

Kyllingepølserisret opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kyllingepølserisret Print opskrift

Andre spændende opskrifter i risretter kategorien

Risret med Karry & Rejer Indisk Risret med Rejer Indisk Risret