Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Mørbradbøffer med Bacon & Flødesovs


Print opskriften på Mørbradbøffer med Bacon & Flødesovs Print opskrift

Del på Facebook

Mørbradbøffer med Bacon & Flødesovs opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave mørbradbøffer med bacon & flødesovs:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Mørbradbøffer med Bacon & Flødesovs:

Til 4 personer.

Opvarm ovnen til 150°C

Afpuds mørbraden og skær den i skiver af 2 cm´s tykkelse. Bank dem flade med hånden og drys dem med salt, peber og timian.

Rens champignon og skær dem i kvarte.

Steg baconternene på en pande til de er mediumstegte. Tilsæt så champignonstykkerne og lad dem stege i baconfedtet ved høj varme, til de bliver brune i kanten.

Hæld fløde, bouillon, sennep og cayennepeber ned på panden til bacon og champignon. Rør rundt, kog op, skru ned for varmen og lad det simre.

På en anden pande opvarmes en klat smør og brun så mørbradbøfferne heri. Når de er brunede på alle sider, lægges de i et ildfast fad.

Hæld sovsen over bøfferne og sæt fadet i ovnen i 10-15 minutter.

Skær løgene i skiver. Varm en god klat smør på panden, og lad løgene stege ved god varme. Rør lidt rundt i dem, så de får ens farve.

Tag fadet ud af ovnen, drys lidt af løgene ovenpå og servér resten ved siden af.

Mørbradbøffer med Bacon & Flødesovs opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Mørbradbøffer med Bacon & Flødesovs Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Torbens Mørbradgryde Svinemørbrad med Bacon & Pikantost Katharinas Fyldte Butternut Græskar Koteletter i Fad Farsbrød