Madkampen.dk » Ingredienser » Champignon

Opskrifter på mad med Champignon

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor champignon indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Baconruller af Kylling

    Kom kødet i en skål med krydderierne og olivenolie og bland det sammen. Lad det stå i køleskabet natten over. Hak bacon og løg, og vend det i kødet sammen med æg og hvidløg. Bland det hele godt. Lad kødet hvile i køleskabet. ...


  2. Koteletter med Kartoffelmos og Champignon a la Creme

    Til 4 personer. Hak rødløg fint og svits det ved middel varme i en gryde. Rengør og hak champignon groft, og lad dem svitse med i 4-5 minutter. Kom hønsefond ved, og lad det koge næsten ind. Tilsæt så fløden, og lad det creme ...


  3. Pandeguf

    Til 1 person. Hak løget og skær champignonerne i kvarte. Svits løg og svampe i smørret, til de begynder at tage farve. Tilsæt pølserne og lad dem svitse med et par minutter. Tag dem af panden igen. Krydr med oregano, salt og ...


  4. Hønsesalat

    Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Rens champignon og skær dem i kvarte eller mindre alt efter størrelse. Kog dem i lidt hønsebouillon til de er møre, og lad dem køle af. Flæk blegsellerien og skær dem i små stykker. ...


  5. Kødtimbale

    Til 4 personer. Læg brødet i blød i mælken i 15 minutter. Rens og skær champignon i små tern. Pres hvidløget. Smelt 50 g smør. Bland kød, hvidløg, champignon, smeltet smør, brød og evt. resterende mælk, salt og pebe...


  6. Koteletter i Fad med Pikantost & Bacon

    2-4 personer. Varm en stegepande op og stegbacontern lysebrune og sprøde. Fjern baconstykkerne fra panden og lad dem trække på fedtsugende papir. Brun koteletterne på begge sider i baconfedtet på samme pande. Læg koteletterne i ...


  7. Farseret Mørbrad

    Til 4-6 personer. Brun den krydrede mørbrad i olie. Rens svampene og blend dem til jævn fars, der røres med kalvekød, æg og krydderurter. Farsen kan tilsættes lidt rasp eller mel, hvis den er for våd. Rør olie og peberfr...


  8. Hjemmelavet Kyllingesalat med Ærter

    Rist baconen sprød, lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle og knus den. Skær hønsekødet i mundrette stykker og hak champignonerne fint. Rør yoghurt med mayonnaise og fond og smag den til med paprika, salt og peber. Bland...


  9. Hamburgerryg i Fad

    champignon

    Skær hamburgerryggen i bøffer af ca. 1 cm tykkelse. Krydr begge sider med salt og peber. Lad dem stege af på en pande med lidt fedtstof i, til de har fået en smule stegeskorpe. Rist champignonerne af. Rist tomatpuréen af på pand...



  10. Sense - Kartoffelpizza

    Kom olie på panden, læg kartoffelskiverne i sammen med parmesan. Læg låg på og giv det 5 minutter ved lav varme. Hæld tomatsauce, champignonskiver og mozzarella ovenpå. Slå ægget ud i midten. Læg igen låg på og giv det 5 minu...


  11. Mørbradbøffer med Bacon & Flødesovs

    Til 4 personer. Opvarm ovnen til 150°C Afpuds mørbraden og skær den i skiver af 2 cm´s tykkelse. Bank dem flade med hånden og drys dem med salt, peber og timian. Rens champignon og skær dem i kvarte. Steg baconternene på ...


  12. Fiskefad med Porrer & Fløde

    Til 4 personer. Rens porrerne og skær dem i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Fordel porrer og gulerødder i et smurt fad. Skær fisken i grove stykker og læg stykkerne ovenpå grøntsagerne. Rist bacont...


  13. Medister i Fad

    Kog medisteren i 10 minutter og skær den i skiver. Skær grøntsagerne i små tern og kom dem i et ildfast fad. Hæld tomater og bouillon ovenpå. Krydr med hvad du vil. Læg medisterskiverne ovenpå grøntsagerne og sæt fadet i ovn...


  14. Tøm Køleskabet Kyllinge Kasserolle

    Steg baconen sprød. Steg kyllingen i baconfedtet. Den skal ikke være helt færdigstegt, men have lidt farve. Tag kyllingen af panden og læg dem i et ildfast fad. Tør panden af med et stykke køkkenrulle, og tilsæt smør. Svits l...


  15. Bodils Hamburgerryg

    Vend kødet i peber og paprikakrydret rasp. Brun det på en pande. Smør med sennep på begge sider, og læg dem i et ildfast fad. Drys med timian. Svits champignon og løg på en pande i 5 minutter. Tilsæt tomaterne og fløden. Hæl...


  16. Ovnbagt Kylling med Dijonsenneps-sauce

    Bland sennep, citronsaft, hvidløg, honning, olivenolie, rosmarin, salt og peber i et ildfast fad. Læg kyllingestykkerne i fadet, og vend dem i blandingen. Skær løg og champignon i kvarte, og læg dem under kyllingestykkerne. Krydr...


  17. Grøntsagsroulade

    Riv kartofler og grøntsager og bland det sammen med æg og krydderier. Hæld massen i en form/bradepande beklædt med bagepapir. Rist champignonerne på en pande og læg dem oven på massen. Bag pandekagen ved 190°C i ca. 15 minu...


  18. Spidskålssalat med Bacon & Feta

    champignon

    Snit spidskålen fint og skær rødløg i fine tern. Steg baconen og champignonerne sprøde på en pande. Smuldr fetaosten eller skær den i tern alt efter hvilken du har valgt. Rist pinjekernerne. Vend alle ingredienserne til ...



  19. Mørbrad på Svensk

    Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i 3-4 cm tykke bøffer. Bank dem let med håndroden. Krydr med salt og peber og brun dem hurtigt i lidt fedtstof på en pande. Læg dem i et ildfast fad. Rens champignonerne og skær...


  20. Kyllingefad med Friskost

    Skær kyllingebrysterne i strimler, og steg dem. Læg dem i et ildfast fad. Rist baconternene og kom dem i en skål. Hak champignonerne fint, og hæld dem i skålen med baconternene. Gem væsken. Rør de hakkede tomater og osten sa...


  21. Italiensk Squashfad

    Til 4 personer. Sær champignon og squash i skiver og hak løget. Svits champignon og løg i olie. Tilsæt squash - lidt ad gangen, til de er fladet sammen. Tilsæt oregano, basilikum, hvidløg og salt. Tilsæt til sidst de hakkede...


  22. Himmerlandsgryde

    Skær mørbraderne i bøffer og vend dem i mel blandet med salt og peber. Steg dem gyldne, så de får stegeskorpe. Læg bøfferne i et ildfast fad. Smelt sukkeret så det bliver brunt, som du kender det fra brune kartofler. Glasér h...


  23. Eldoradogryde

    Til 6 personer. Hver mørbrad skæres i 7-8 stykker, som bankes flade til bøffer og vendes i mel, salt og peber. Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side. Kog panden af med vand, og si afkoget (skal bruges til sovs). Der laves...


  24. Kyllingelasagne med Grøntsager

    Pil og hak løg og hvidløg. Skaæl og riv squash, gulerødder og pastinak. Rens champignonerne og hak dem groft. Svits løget i 1 tsk olivenolie, til det er gennemsigtigt. Tilsæt kødet, og lad det brune med. Tilsæt grøntsagerne, ...


  25. Chili Hamburgerryg i Fad med Løse Ris

    Læg skiverne af kogt hamburgerryg i bunden af et ildfast fad. Skær peberfrugterne i strimler, og svits dem i lidt olie. Læg dem derefter ovenpå kødet. Skær champignonerne i skiver og fordel dem over peberfrugterne. Drys osten...