Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Skinkestrimler i Gylden Sauce


Print opskriften på Skinkestrimler i Gylden Sauce Print opskrift

Del på Facebook

Skinkestrimler i Gylden Sauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave skinkestrimler i gylden sauce:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Skinkestrimler i Gylden Sauce:

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Tilsæt tomatpuré og svits den i ca. ½ minut. Kom vand og salt i panden og bring blandingen i kog.

Tilsæt kødet og kog det i ca. 1½ minut. Tag kødet op og tilsæt whiskysauce og porretop, som er skåret i meget tynde ringe. Bring saucen i kog, kom kødet tilbage i panden og kog det i ca. ½ minut. Smag til og server straks sammen med grøntsager og ris.

Skinkestrimler i Gylden Sauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Skinkestrimler i Gylden Sauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Koteletter med Spinat Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Ribbenstegssandwich Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw Stegt Flæsk Frikadeller