Opskrifter » Madpakke » Diverse » Pirogger med Hytteost


Print opskriften på Pirogger med Hytteost Print opskrift

Del på Facebook

Pirogger med Hytteost opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pirogger med hytteost:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Pirogger med Hytteost:

Smelt smørret i en gryde, tilsæt mælken, og varm det op, til det er lunkent.

Gæren smuldres i et dejfad og røres ud i væsken. Tilsæt salt, æg og det meste af melet.

Rør dejen sammen, til den er glat og smidig - den skal slippe dejfadet. Sæt dejen til hævning under et klæde i ca. 30 minutter på et lunt sted. I mellemtiden laver man fyldet.

Bland hytteosten med den revne ost, hakket æg og dild. Smag til med salt.

Del dejen i det ønskede antal stykker, og rul dem ud til tynde, ovale cirkler. Læg 3-4 spsk fyld på midten af hver. Rul dejen omkring fyldet, smør lidt vand på dejkanterne, og pres dem sammen. Pirogger kan også formes som trekanter eller halvcirkler. Tryk kanten sammen med en gaffel. Det giver et pænt mønster.

Læg piroggerne på en smurt bageplade med sammenføjningen nedad. Lad dem efterhæve i 10 minutter, før de pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen ved 225°C i ca. 15-20 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Pirogger med Hytteost opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Pirogger med Hytteost Print opskrift

Andre spændende opskrifter i diverse kategorien

Pølsehorn Superbløde Pølsehorn Frikadellesnegle Pirogger med Oksekødsfyld Grove Pizzamuffins Madpakkeboller med Cheddar Ost