Opskrifter » Madpakke

Madpakke

Underkategorier:

39 retter fundet i Madpakke kategorien.

Ugens Opskrifter:

Madpakkeboller med Cheddar Ost Pizzasnegle Pølsehorn


  1. Pizzasnegle

    Pizzasnegle

    Smuldr gæren i vandet, og rør godt indtil alt gæren er opløst. Tilsæt salt og olie. Bland melet i 1 dl af gangen. Når de 5 dl er tilføjet, spred den sidste dl ud på bordet, og ælt dejen til den er lind. Sæt dejen til hævning ...

  2. Tunsalat med Æbler

    Tunsalat med Æbler

    Skræl og skær æblet samt løg og peberfrugt i små tern. Hæld vandet fra tunen, og hæld det i en skål. Bland tun med yoghurt og mayonnaise. Rør derefter grøntsagerne, dild og de 2 æg i. Smag til med salt, peber og citrons...

  3. Madpakkeboller med Cheddar Ost

    Madpakkeboller med Cheddar Ost

    Giver ca. 12 store boller. Bland alle ingredienserne sammen og ælt dejen godt igennem. Del dejen i ca. 12 stykker og tril dem til boller, der bages ved 225°C i 10-15 minutter. Tip! Du kan evt. rulle dejen ud i en tykkelse på 1 c...

  4. Pirogger med Oksekødsfyld

    Pirogger med Oksekødsfyld

    Smuldr gæren i vandet, og rør godt indtil alt gæren er opløst. Tilsæt salt og olie. Bland melet i 1 dl af gangen. Når de 4 dl er tilføjet, spred den sidste dl ud på bordet, og ælt dejen til den er lind. Sæt dejen til hævning ...

  5. Grove Pizzamuffins

    Grove Pizzamuffins

    Bland æg, mælk, oregano, olie, skinke, pepperoni, rød peber og ost. I en skål ved siden af blandes mel, fuldkornsmel, salt og bagepulver. Hæld melblandingen i skålen med fyld, og rør til dejen er ensartet. Fordel dejen i 12 ...

  6. Frikadellesnegle

    Frikadellesnegle

    Tænd ovnen på 175°C Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen godt igennem. Lad det hæve i ca. 30 minutter. Bland kødet med mel, æg, mælk, løg, hvidløg, chili, salt og peber og rør farsen...

  7. Superbløde Pølsehorn

    Superbløde Pølsehorn

    Opvarn ovnen til 40°C Opløs gæren i mælken og lad det hvile i 5 minutter inden du tilføjer 225g mel og 60 g sukker. Dæk skålen med film og sæt den i ovnen i ca. 20 minutter. Pisk de 3 æg sammen med resten af sukkeret, det sme...

  8. Pølsemuffins

    Skær pølserne i mindre stykker. Opløs gæren i vandet. Tilsæt olie og salt og rør det sammen. Tilsæt mel og ost, og ælt sammen. Ælt pølsestykkerne ind i dejen. Smør muffinsforme (silikone eller alu) med en smule olie. ...

  9. Skinkehorn

    Til 48 stk. Rør gæren ud i den lune mælk. Bland mel, salt og sukker. Det bløde smør smuldres i melet, og det hældes herefter i mælken. Tilsæt de 2 æg. Rør til dejen er ensartet. Lad den hæve 1 time. Bland flødeost og...

  10. Æggemuffins med Hamburgerryg

    Til 8 stk. Skær pålæg og peberfrugt i tern. Bland alle ingredienserne, og tilføj salt og peber. Hæld det hele i muffinsforme, og bag dem ved 200°C i 25 minutter....

  11. Broccolinuggets

    Del broccolien i buketter. Brug også stokken. Skræl den, og skær den i stave. Bring 2-3 dl vand i kog i en gryde, tilsæt lidt salt og damp broccolien under låg i 3-4 minutter. Dræn vandet fra og dryp den godt af. Blend broccoli ...

  12. Børnehavens Müslibar

    Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt den kondenserede mælk, og rør godt sammen. Beklæd en firkantet springform med bagepapir i bunden. Smør siderne let. Pres din dej ned i formen og glat med en våd spartel. ...

  13. Gravad Svinemørbrad

    Skær sener af mørbraden. Læg den i en frysepose, og put salt, sukker og dild i. Ryst det hele godt sammen. Pust lidt luft i posen og luk den godt. Læg posen i køleskabet og vend den 2 gange i døgnet. På 3. dagen er den færdig....

  14. Frikadellesnegle

    Frikadellesnegle

    Tænd ovnen på 175°C Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen godt igennem. Lad det hæve i ca. 30 minutter. Bland kødet med mel, æg, mælk, løg, hvidløg, chili, salt og peber og rør farsen...

  15. Kyllingesalat med Æble & Vindruer

    Skær alle ingredienserne i små stykker. Rør de våde ingredienser sammen med krydderierne. Smag til. Vend grøntsagerne og kyllingen i, og rør godt rundt. Kan spises på rugbrød, i pitabrød eller som fyld i en halveret frisk...

  16. Madpakketærter med Spinat & Parmesan

    Giver 12 små tærter. Rør creme fraiche godt sammen med hytteost og æg. Kværn peber i og tilsæt salt (ikke for meget, da parmesan også salter). Ris pinjekernerne på en tør pande, hak dem og hæld dem over i en skål. Kom...

  17. Lynhurtige Mini Tortillas-Pizzaer

    Tryk små runde forme ud af tortillaerne. Det er nemmest at bruge en dessert/bagering. Pensl med tomatsauce, og put det fyld på du ønsker. Drys med lidt oregano. Bag mini-pizzaerne i ovnen ved 200°C i 5-8 minutter eller til osten e...

  18. Tunsalat med Æbler

    Tunsalat med Æbler

    Skræl og skær æblet samt løg og peberfrugt i små tern. Hæld vandet fra tunen, og hæld det i en skål. Bland tun med yoghurt og mayonnaise. Rør derefter grøntsagerne, dild og de 2 æg i. Smag til med salt, peber og citrons...

  19. Sprøde Rugbrødshapsere med Chokolade

    Rør gæren ud i vandet sammen med saltet. Tilsæt kerner og melet og bland det godt sammen. Hak chokoladen og bland den i dejen. Put alt dejen på en bageplade med bagepapir og lav en stor firkant. Lad dejen hæve tildækket i 1 t...

  20. Tunsalat a la Søren fra Rigtige Mænd

    Snit hvidkålen fint på et mandolinjern. Bland skyr og mayonnaise og bland det med tunen (som er klemt fri for væde). Herefter vendes hvidkålen i - smag til med salt og peber. Nem og sund ret til madpakken. ...

  21. Tunsalat med Ærter & Peberfrugt

    Rør alle ingredienserne godt sammen og lad salaten trække i køleskabet en times tid inden servering. ...

  22. Torskerognssalat med Æble

    Til 4 personer. Kom torskerognen i en skål og mos den let med en gaffel. Tilsæt creme fraiche og de øvrige ingredienser. Vend det hele godt sammen, og stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Tip! Læ...

  23. Grove Pizzamuffins

    Grove Pizzamuffins

    Bland æg, mælk, oregano, olie, skinke, pepperoni, rød peber og ost. I en skål ved siden af blandes mel, fuldkornsmel, salt og bagepulver. Hæld melblandingen i skålen med fyld, og rør til dejen er ensartet. Fordel dejen i 12 ...

  24. Madpakkeboller med Cheddar Ost

    Madpakkeboller med Cheddar Ost

    Giver ca. 12 store boller. Bland alle ingredienserne sammen og ælt dejen godt igennem. Del dejen i ca. 12 stykker og tril dem til boller, der bages ved 225°C i 10-15 minutter. Tip! Du kan evt. rulle dejen ud i en tykkelse på 1 c...

  25. Kartoffelpålæg

    Mos kartoflerne godt, og bland dem med de øvrige ingredienser - smag til undervejs. Du kan bruge denne spread som pålæg, istedet for smør, som topping på en mad eller som spread i en sandwich....

  26. Guffe-Boller med Tranebær & Kerner

    Rist frø og kerner på en tør pande, til de begynder at springe. Hæld dem over på en tallerken, og lad dem køle af. Opløs gæren i vandet, og rør A38 i. Tilsæt olie, salt, tranebær og fuldkornsmel, og rør til dejen er glat. ...

  27. Små Pizzabrød

    8 stk. Kom tomaterne i en skål og hak dem groft. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Skær fluten i 4 stykker og del dem på langs. Smør de 8 halve stykker brød med smør. Bland de afdryppede tomater med løg, hvidløg, ketch...

  28. Pirog med Krydret Kødfyld

    Rør gæren ud i vandet. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen godt sammen. Lad dejen hæve tildækket, til den har fordoblet sin størrelse, ca. 45 minutter. Svits det hakkede oksekød i olien. Tilsæt løg, peberfrugt, chil...

  29. Pirogfyld - Spinat & Laks

    Svits den optøede spinat i lidt olie en sauterpande, til væden er fordampet. Krydr med revet muskatnød, salt og peber. Skær laksen i små stykker. Fordel fyldet på de udrullede pirogger. Læg først et lag spinat og så laks....

  30. Skinkepirog

    Rul dejen ud til en rund plade ca ½ cm tyk. Læg den på en smurt bageplade. Bland skinketerningerne med revet ost, sennep, æggeblomme og fløde. Vend risene i. Læg fyldet på en ene halvdel af dejpladen, pensl kanten med sammenpis...

  31. Skinkesnegle (ca. 30 stk)

    Opløs gæren i vandet. Tilsæt olie, salt og mel - ælt godt. Stil dejen til hævning i 30 minutter under et klæde. Bland imens ingredienserne til fyldet. Slå dejen op, og rul den ud til en stor firkant. Fordel fyldet på de...

  32. Små Grøntsagspier

    Bland mel, grahamsmel, margarine, kvark og vand til en dej i en skål eller med køkkenmaskine. Tilsæt mere mel, hvis dejen er for blød. Lad dejen hvile tildækket i køleskabet i 30 minutter. Skræl gulerødder og kålrabi og skær de...

  33. Fyldte Gifler

    Læg butterdejspladerne ved siden af hinanden på bordet og dæk dem med et klæde. Lad dem optø ca. 15 minutter. Bland Philadelphia med parmesan og æg og del massen i 3 lige store portioner. Bland ostemassen med sambal oelek til de...

  34. Indiske Butterdejs Samosaer

    Optø butterdejspladerne. Varm ovnen til 200°C. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog dem møre i letsaltet vand. Skyl zucchinien og skær den i tern. Skræl løg, hvidløg og ingefær og skær i tern. Smelt fedtstoffet og steg lÃ...

  35. Pølsepirogger

    Pil løget og hak det fint. Skær baconskiverne i små tern. Tern abrikoser og pølse. Opvarm olien i en gryde. Tilsæt løget og steg det mørt i 5 minutter. Tilsæt bacon. Steg yderligere 5 minutter. Lad blandingen køle af. Varm ovnen...

  36. Skinkesnacks

    Hviderne piskes stive og mayonnaise røres i. De andre dele blandes derefter i. Brødet ristes først på den ene side (ved grill i ovnen), vendes derefter og fyldet kommes på. Herefter stilles de igen i ovnen, indtil de er blevet gy...

  37. Pølsegifler

    Vand og gær røres sammen. Margarinen smuldres i melet. Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 minutter. Dejen slåes ned og deles i 2, som udrulles i 2 cirkler, ...

  38. Pirogger med Oksekød & Bønnespirer

    Smelt smørret i en gryde, tilsæt mælken, og varm det op, til det er lunkent. Gæren smuldres i et dejfad og røres ud i væsken. Tilsæt salt, æg og det meste af melet. Rør dejen sammen, til den er glat og smidig - den skal slipp...

  39. Pirogger med Hytteost

    Smelt smørret i en gryde, tilsæt mælken, og varm det op, til det er lunkent. Gæren smuldres i et dejfad og røres ud i væsken. Tilsæt salt, æg og det meste af melet. Rør dejen sammen, til den er glat og smidig - den skal slipp...

  40. Græsk Fyld til Pitabrød

    Rist de små stykker af lammekød i olivenolie sammen med laurbærbladene. Skær citronen i små stykker, og tilsæt. Tilsæt rosmarin, salt og peber...

  41. Avocadofyld til Pitabrød

    Skær avokadoerne igennem, fjern stenene, og grav kødet ud med en ske. Mos det med en gaffel. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Skær tomaterne i små tern. Bland de knuste hvidløg, tabasco, citronsaft, salt og peber. Blan...

  42. Pizzasnegle

    Pizzasnegle

    Smuldr gæren i vandet, og rør godt indtil alt gæren er opløst. Tilsæt salt og olie. Bland melet i 1 dl af gangen. Når de 5 dl er tilføjet, spred den sidste dl ud på bordet, og ælt dejen til den er lind. Sæt dejen til hævning ...

  43. Pirogger med Oksekødsfyld

    Pirogger med Oksekødsfyld

    Smuldr gæren i vandet, og rør godt indtil alt gæren er opløst. Tilsæt salt og olie. Bland melet i 1 dl af gangen. Når de 4 dl er tilføjet, spred den sidste dl ud på bordet, og ælt dejen til den er lind. Sæt dejen til hævning ...

  44. Madmuffins

    Smelt smørret sammen med cirka halvdelen af mælken i microovn eller i en gryde. Tilsæt det sidste mælk. Rør salt og bagepulver i. Tilsæt porrerne og skinken. Bland melet i 1 dl af gangen, og ælt godt. Bages i muffinforme ...

  45. Pølsehorn

    Pølsehorn

    Smelt margarinen, tilsæt mælken og lad det blive håndvarmt. Rør gæren ud i den lune væde. Tilsæt salt og bland melet i ad et par gange til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen godt. Stil den tildækket til hævning i ...