Opskrifter » Madpakke » Diverse » Pølsehorn


Print opskriften p Pølsehorn Print opskrift

Del på Facebook

Pølsehorn opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pølsehorn:



Opskrift indsendt af


Pølsehorn opskrift

Sådan laver du Pølsehorn:

Smelt margarinen, tilsæt mælken og lad det blive håndvarmt.

Rør gæren ud i den lune væde. Tilsæt salt og bland melet i ad et par gange til dejen har en passende konsistens.

Ælt dejen godt. Stil den tildækket til hævning i ½ time.

Del dejen i 5-6 stykker, og rul hver del ud til en cirkel. Del hver cirkel i 4 trekanter (lagkagestykker).

Læg en pølse på og rul dejen sammen fra den brede ende mod spidsen og form til små horn.

Lad pølsehornene efterhæve i 15 minutter.
Pensl med æg og drys evt med sesamfrø.

Bag pølsehornene 16-18 minutter ved 200 grader i den nederste halvdel af ovnen.

Skål med pølsehorn

Print opskriften p Pølsehorn Print opskrift

Andre spændende opskrifter i diverse kategorien

Pirogger med Oksekødsfyld Frikadellesnegle Grove Pizzamuffins Superbløde Pølsehorn Tunsalat med Æbler Pizzasnegle