Opskrifter » Madpakke » Diverse » Pirogger med Oksekød & Bønnespirer


Print opskriften på Pirogger med Oksekød & Bønnespirer Print opskrift

Del på Facebook

Pirogger med Oksekød & Bønnespirer opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pirogger med oksekød & bønnespirer:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Pirogger med Oksekød & Bønnespirer:

Smelt smørret i en gryde, tilsæt mælken, og varm det op, til det er lunkent.

Gæren smuldres i et dejfad og røres ud i væsken. Tilsæt salt, æg og det meste af melet.

Rør dejen sammen, til den er glat og smidig - den skal slippe dejfadet. Sæt dejen til hævning under et klæde i ca. 30 minutter på et lunt sted. I mellemtiden laver man fyldet.

Pil og hak løgene, og hak den friske chili. Rist dem i smør sammen med farsen, indtil det bruner og smuldrer.

Rør bønnespirerne i sammen med salt, krydderier og vand, hvis fyldet er for tørt. Smag til med salt og peber.

Del dejen i det ønskede antal stykker, og rul dem ud til tynde, ovale cirkler. Læg 3-4 spsk fyld på midten af hver. Rul dejen omkring fyldet, smør lidt vand på dejkanterne, og pres dem sammen. Pirogger kan også formes som trekanter eller halvcirkler. Tryk kanten sammen med en gaffel. Det giver et pænt mønster.

Læg piroggerne på en smurt bageplade med sammenføjningen nedad. Lad dem efterhæve i 10 minutter, før de pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen ved 225°C i ca. 15-20 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Pirogger med Oksekød & Bønnespirer opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Pirogger med Oksekød & Bønnespirer Print opskrift

Andre spændende opskrifter i diverse kategorien

Grove Pizzamuffins Madpakkeboller med Cheddar Ost Superbløde Pølsehorn Pølsehorn Tunsalat med Æbler Pirogger med Oksekødsfyld