Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Fyldte Pastasnegle
Fyldte Pastasnegle opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fyldte pastasnegle:
- 5 dl findelt krabbekød
- 24 store pastasnegle
- 5 dl ricottaost
- 1 spsk hakket, frisk persille
- 1/4 tsk friskkværnet sort peber
- Tomatsauce:
- 1 tsk olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 dåse (400 g) hakkede tomater
- ½ tsk oregano
- 1/8 tsk chili
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fyldte Pastasnegle:
Sæt ovnen på 200°C. Kog pastasneglene efter pakkens anvisninger og lad dem dryppe af i et dørslag.
Opvarm olien ved jævn varme i en stor gryde. Tilsæt hakket hvidløg og steg det under omrøring i ca. 1 minut. Skru lidt ned og hæld de knuste tomater i gryden. Krydr med oregano og chilipeber. Lad saucen koge under låg til den begynder at blive tyk (ca. 15 minutter).
Bland krabbekød, ricottaost, persille og sort peber godt i en skål.
Fordel krabbeblandingen i pastasneglene. Læg dem i et ovnfast fad og hæld tomatsaucen over. Gratinér i ovnen til sneglene er gennemvarme (ca. 15 minutter). Servér straks.
![Fyldte Pastasnegle opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.