Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Pastasløjfer med Skinke & Champignon
Pastasløjfer med Skinke & Champignon opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pastasløjfer med skinke & champignon:
- 400 g pastasløjfer
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk margarine
- 250 g frisk champignon
- 2 gulerødder
- 2 dl yoghurt naturel
- 150 g røget skinke
- 1 lille squash
- salt
- Groftkværnet sort peber
- 2 tsk frisk estragon
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pastasløjfer med Skinke & Champignon:
Pil og hak løg og hvidløg.
Smelt fedtstoffet på en pande og steg løg og hvidløg, til de er møre.
Skær champignonerne i skiver og steg dem sammen med løgene (ca. 5 minutter).
Kog pastaen.
Udkern squashen med en ske og skær den i tændstiktynde strimler. Skær gulerødder og skinke ud på samme måde. Læg grøntsager og skinke på panden og lad dem simre i deres egen væde, til de er sprøde og gennemvarme (ca. 7 minutter).
Hæld væske fra stegepanden og rør yoghurten i.
Anret pastaen på tallerkener og hæld saucen over.
Krydr med salt og peber efter smag, og pynt med frisk estragon.
![Pastasløjfer med Skinke & Champignon opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.