Opskrifter » Supper » Varme Supper » Aspargessuppe


Print opskriften på Aspargessuppe Print opskrift

Del på Facebook

Aspargessuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave aspargessuppe:



Opskrift indsendt af


Aspargessuppe opskrift

SÃ¥dan laver du Aspargessuppe:

Hvis der bruges hvide asparges: skær den træede ende af aspargesene af, dvs. 1 ½ cm af stilken forneden. Skræl aspargesene tyndt fra hoved mod fod.

Grønne asparges skal blot skylles og den nederste cm skæres af. Skær aspargesstilkene i 3 cm lange stykker. Tag hovederne fra og kog de øvrige stykker 5-8 minutter i suppen (eller bouillonen).

Tag aspargeshovederne og lad dem koge med 2-3 minutter. Hvide asparges skal koges 5-10 minutter længere, afhængig af tykkelse.

Tag aspargesstykkerne op med en hulske.

Rør blødgjort smør og mel sammen til en smørbolle. Pisk smørbollen i suppen til bollen er opløst og suppen er jævnet let. Lad suppen koge i 5 miutter.

Pisk æggeblommerne sammen med lidt af den varme suppe. Hæld den derefter i suppen, mens der piskes - suppen må ikke koge efter af æggeblommerne er tilsat, så skiller den og bliver grynet.

Aspargesstykkerne kommes i og varmes igennem. Smag til med salt og peber.

Print opskriften på Aspargessuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Cremet Hokkaidosuppe Chili-Karrysuppe Vintersuppe med Broccoli & Bacon Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Mexikansk Suppe med Oksekød Kartoffelsuppe med Bacon