Opskrifter » Supper » Varme Supper » Cremet Hokkaidosuppe


Print opskriften på Cremet Hokkaidosuppe Print opskrift

Del på Facebook

Cremet Hokkaidosuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet hokkaidosuppe:



Opskrift indsendt af


Cremet Hokkaidosuppe opskrift

SÃ¥dan laver du Cremet Hokkaidosuppe:

Til 2 personer.

Skrab kernerne ud af græskarret, og skær kødet i mundrette tern. Vend dem i en smule olivenolie, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys timian over og bag dem i ovnen i 30 minutter.

Skær imens løget i tynde både og gulerødderne i tynde skiver og steg dem møre på en pande i lidt olivenolie.

Tilsæt græskarternene og chilipulveret, og lad det stege et par minutter. Tilsæt nu grøntsagsbouillonen. Lad det simre i 10 minutter, og tag så gryden af varmen.

Blend suppen til en ensartet masse med en stavblender – suppen må gerne beholde lidt struktur, så lad være med at blende den i flere minutter. Smag til med salt, peber, fløde og citronsaft.

Pynt med lidt sprøde bacontern, og servér evt. med et stykke godt brød.

Print opskriften på Cremet Hokkaidosuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Aspargessuppe Hokkaidosuppe med Kokosmælk Gulerodssuppe Fedtforbrændingssuppe Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Kartoffelsuppe