Opskrifter » Supper » Varme Supper » Cremet Hokkaidosuppe


Print opskriften p Cremet Hokkaidosuppe Print opskrift

Del på Facebook

Cremet Hokkaidosuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet hokkaidosuppe:



Opskrift indsendt af


Cremet Hokkaidosuppe opskrift

Sådan laver du Cremet Hokkaidosuppe:

Til 2 personer.

Skrab kernerne ud af græskarret, og skær kødet i mundrette tern. Vend dem i en smule olivenolie, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys timian over og bag dem i ovnen i 30 minutter.

Skær imens løget i tynde både og gulerødderne i tynde skiver og steg dem møre på en pande i lidt olivenolie.

Tilsæt græskarternene og chilipulveret, og lad det stege et par minutter. Tilsæt nu grøntsagsbouillonen. Lad det simre i 10 minutter, og tag så gryden af varmen.

Blend suppen til en ensartet masse med en stavblender – suppen må gerne beholde lidt struktur, så lad være med at blende den i flere minutter. Smag til med salt, peber, fløde og citronsaft.

Pynt med lidt sprøde bacontern, og servér evt. med et stykke godt brød.

Print opskriften p Cremet Hokkaidosuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Fedtforbrændingssuppe Hvidkålssuppe Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Porre - Kartoffelsuppe Chili-Karrysuppe Gulerodssuppe