Opskrifter » Supper » Varme Supper » BlomkÃ¥lssuppe
Blomkålssuppe opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Blomkålssuppe:
Skær blomkålen ud i buketter og læg dem i koldt vand.
Bland fløde og bouillon i en gryde og kog op. Kom blomkålsbuketterne i og kog dem forsigtigt ca. 5 minutter. Tag blomkålen op med en hulske og hold den varm.
Bland margarine og mel til en smørbolle. Pisk smørbollen ud i suppen og kog godt igennem. Smag til med salt og peber og kom blomkålen i. Kog op.
Servér suppen i varme tallerkner eller kopper.
Prøv! At komme nogle fine små kødboller eller terninger af kogt kylling på suppen.
![Blomkålssuppe opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.