Madkampen.dk » Ingredienser » Bouillon

Opskrifter på mad med Bouillon

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor bouillon indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Nem & Cremet Tomatsuppe

    Til 4 personer. Svits løg, hvidløg og basilikum i olien, til løgene er klare, men uden at de tager farve. Tilsæt dåsetomater, krydderier og sukker. Tilsæt bouillon og lad suppen simre ved svag varme under låg i ca. 15 minutt...


  2. Millionbøf i Wok med Nudler

    Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af. Pil og hak løget. Varm lidt olie op i en gryde og steg løgene, til de er blevet godt brune. Tilsæt bouillon og laurbær og kog det ned til det halve. Rør majsmel m...


  3. Bobotie (fra Sydafrika)

    Til 6 personer. Hak løgene og svits dem. Tilsæt æbler i tern og svits i kort tid. Tilsæt derefter rosiner (druer) og karry, og sluk efter 2 minutter. Brun lammekødet, tilsæt bouillon og kog i 10-15 minutter. Hak mandl...


  4. Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso

    Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Skær forårsløg i skiver og peberfrugt i tern. Bland det med kartoflerne. Skær osteskiverne i mindre stykker, og fordel dem godt i kartoflerne. Hæld bouillon og fløde på. Krydr m...


  5. Kylling- & Broccolifad

    Til 2-3 personer. Forvarm ovnen til 200°C varmluft. Skær broccolien i mindre stykker - stokken kan også bruges. Damp den i letsaltet vand i et par minutter. De skal stadig have godt med bid. Steg kyllingestykkerne på en pande i...


  6. Hokkaidosuppe med Hvidløg & Fløde

    Tænd ovnen på 200°C. Pil løget og skær det i grove tern. Pil hvidløgsfedene. Vask hokkaidoen grundigt, da du skal bage den med skræl. Halvér den og fjern kernerne med en ske. Skær hokkaidoen i grove tern. Kom løg, hvidlø...


  7. Kylling med Låg

    Til 4 personer. Flæk kyllingebrysterne som du ville gøre med en burgerbolle - så du får en over og en under. Hæld lidt bouillon i et ildfast fad og læg alle underne heri. Byg nu en burger, hvor du først kommer lidt grønkål...


  8. Gulerodssuppe med Linser

    Til 4 personer. Kartofler, gulerødder og løg skrælles, skæres i mindre stykker og svitses i olie. Tilsæt bouillon, salt, peber og timian og lad grøntsagerne koge i ca. 15 minutter. Purér suppen i en blender eller foodprocess...


  9. Medister i Fad

    Kog medisteren i 10 minutter og skær den i skiver. Skær grøntsagerne i små tern og kom dem i et ildfast fad. Hæld tomater og bouillon ovenpå. Krydr med hvad du vil. Læg medisterskiverne ovenpå grøntsagerne og sæt fadet i ovn...


  10. Risret med Kylling & Porre

    Til 4 personer. Brun kyllingen på en pande med salt, peber og de krydderier du ønsker. Skær porrerne i tynde ringe, og tilsæt dem. Lad dem svitse med til porrerne er bløde. Hæld så fløden over og lad det koge op. Smør et i...


  11. Oste-Oksekødssuppe

    Brun kødet i en gryde, og tilsæt 2 spsk mel og rør det godt sammen. Hæld så bouillonen i - lidt ad gangen, mens du rører rundt. Lad suppen koge op, og tilsæt så flødeosten i mindre stykker. Rør det sammen så det smeltet, og...


  12. Sydhavskylling

    Begynd med sovsen. Skræl og hak løget og æblet. Skær bacon i strimler og svits det sammen et par minutter. Strø karry over og lad det svitse med et øjeblik. Bland tomatpuré og mel i. Tilsæt bouillon og væden fra ananas og lad...


  13. Børnevenlige Karbonader i Fad

    Form farsen som bøffer, og vend dem i rasp. Steg dem på panden, og læg dem i et ildfast fad. Skær det antal skiver af tomaterne, som svarer til antallet af karbonader. Læg karbonaderne ovenpå tomatskiverne. Skær resten af ...


  14. Koteletter med Spinat

    bouillon

    Tø spinaten op i en anelse vand ved svag varme. Hak løgene og bland 2/3 i spinaten sammen med citronsaft, salt og peber. Jævn spinaten med mel, der er rørt ud i mælken og lad det koge i 10 minutter. Gnid koteletterne med ingef...



  15. Gammeldags Farsbrød med Lækker Sovs

    Bland kød, rasp, mælk, æg og krydderier sammen og form det som et brød i et ovnfast fad. Pak baconskiver rundt om brødet. Steg farsbrødet i ovnen i 15 minutter ved 225°C Opvarm imens bouillon og fløde, jævn det med en smørbo...


  16. Gammeldags Farsbrød med Lækker Sovs

    Bland kød, rasp, mælk, æg og krydderier sammen og form det som et brød i et ovnfast fad. Pak baconskiver rundt om brødet. Steg farsbrødet i ovnen i 15 minutter ved 225°C Opvarm imens bouillon og fløde, jævn det med en smørbo...


  17. Cremet Champignonsuppe

    Til 4 personer. Rens og snit champignon, peberfrugt, løg og porrer. Hæld det hele op i en gryde sammen med olien. Steg til grøntsagerne er bløde. Hæld bouillon ved, og lad det simre en halv time. Skru så ned for varmen, og...


  18. Hjemmelavet Tomatpuré

    Skær det hele i grove tern, og lad det simre i en gryde til det er mørt. Kør det i en stavblender og lad det derefter simre til det har den rette konsistens. Kan bruges til pizza, sammenkogte retter eller som tomatsuppe sammen med ...


  19. Kinesisk Rejesuppe med Ferskner

    bouillon

    Svits løgene i smørret. Tilsæt karry og lad det svitse med et øjeblik. Tilsæt så presset hvidløg. Hæld bouillon, ferskensaft og de hakkede tomater ved og lad det hele småsimre i 15 minutter. Herefter tilsættes fløden. Et pa...



  20. Dukan - Kalvegryde med Spidskål

    Kom de hakkede løg sammen med 1 tsk olie i en gryde, og svits dem et par minutter. Kom kødet i, og svits det. Hæld bouillon i, og lad det koge op. Husk at skumme af. Lad det stå og småkoge i 15-20 minutter. Tilsæt så Fun One...


  21. Venøsteaks med Champignonsauce

    Rist baconskiverne sprøde på en pande, tag dem af og læg dem på fedtsugende papir. Svits det hakkede løg i baconfedtet, til de er klare. Tilsæt nu 100 g fintsnittet champignon, og rist dem til alt væden er fordampet. Tag løg ...


  22. Rødspættefileter med Asparges

    Krydr fiskene med salt og peber og rul dem sammen. Skyl de grønne asparges og skær de træede ender af. Svits skalotteløgene bløde i en gryde med smør og tilsæt vin/bouillon. Giv det et opkog og skru ned for varmen. Lægfiske...


  23. Millionbøf med Cocktailpølser

    bouillon

    Svits løgene klare i olien, og tilsæt derefter kødet. Steg til det har skiftet farve, og har delt sig. Tilsæt bouillonen og varm op. Smag til med salt og peber og jævn sovsen, til den har den ønskede konsistens. 5 minutter f...



  24. Chilisuppe med Oksekød

    Skær løg, chili, peberfrugt og gulerødder i tern. Svits kødet i en gryde, tag det op og sæt det til side. I samme gryde svitses løg, hvidløg, chili, gulerødder og peberfrugter. Derefter tilsættes krydderierne, og det simr...


  25. Kartoffelmoussaka på Dansk

    Svits oksekødet til det er brunt, hak løg samt hvidløg og svits det med køddet. Tilsæt bouillon, tomatkoncentrat, basilikum, salt og peber og lad det småkoge i et par minutter. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver samm...