Opskrifter » Supper » Varme Supper » Bouillabaisse (Fransk Fiskesuppe)


Print opskriften p Bouillabaisse (Fransk Fiskesuppe) Print opskrift

Del på Facebook

Bouillabaisse (Fransk Fiskesuppe) opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave bouillabaisse (fransk fiskesuppe):



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Bouillabaisse (Fransk Fiskesuppe):

Fisk: Pighvar, lange, fladfish, kammuslinger, hummerhaler.

Fond koges på benene sammen med hvidvin, vand, salt og peberkorn. Efter en halv time tages benene op og der koges videre (der skummes).

Ingredienserne sauteres i olivenolie i 10 minutter og hældes over i den indkogte suppe.

Dette koger videre til smagen er som man ønsker. 10 minutter før servering kommes fisken i sammen med et lille brev safran.

Der serveres med aioli, krydderurter og brød.

Set i "Til Middag Hos Jesper Lohman"

Bouillabaisse (Fransk Fiskesuppe) opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Bouillabaisse (Fransk Fiskesuppe) Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Cremet Hokkaidosuppe Hønsekødssuppe Vintersuppe med Broccoli & Bacon Kartoffelsuppe med Bacon Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Kartoffelsuppe