Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kartoffelchowder med Skinke & Purløg


Print opskriften p Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Print opskrift

Del på Facebook

Kartoffelchowder med Skinke & Purløg opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelchowder med skinke & purløg:



Opskrift indsendt af


Kartoffelchowder med Skinke & Purløg opskrift

Sådan laver du Kartoffelchowder med Skinke & Purløg:

4 personer.

Hak kartoflerne og skinke i tern á 1 cm.

Smelt smørret i en suppegryde eller tykbundet gryde. Tilsæt løg, og sautér 2-3 minutter, til de bliver klare, men ikke brune.

Tilsæt kartofler, og rør rundt, så de dækkes godt af olie.

Drys mel i, og rør uafbrudt 1 minut, inden fonden hældes langsomt i. Bring suppen i kog og skru ned. Kom revet cheddar i, og rør, til den smelter. Lad suppen simre yderligere 8-10 minutter. Kom skinke og purløg i, og lad det simre yderligere 2-3 minutter. Smag til, og servér.

TIP! Man kan bruge bacon eller pancetta istedet for skinke. Tilsættes sammen med løg, og sautér til det er mørt, inden kartoflerne tilsættes.

Print opskriften p Kartoffelchowder med Skinke & Purløg Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Flødelegeret Aspargessuppe Gulerodssuppe Aspargessuppe Cremet Hokkaidosuppe Lækker Gullaschsuppe Kartoffelsuppe