Opskrifter » Supper » Varme Supper » Gulerodssuppe med Kokosmælk, Ingefær & Stegte Rejer


Print opskriften på Gulerodssuppe med Kokosmælk, Ingefær & Stegte Rejer Print opskrift

Del på Facebook

Gulerodssuppe med Kokosmælk, Ingefær & Stegte Rejer opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave gulerodssuppe med kokosmælk, ingefær & stegte rejer:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Gulerodssuppe med Kokosmælk, Ingefær & Stegte Rejer:

4 personer.

Svits løg, gulerødder (skåret i tern) og hvidløg i 1 spsk olie i en gryde. Tilsæt kokosmælk og bouillon og kog op.

Skru ned til lav temperatur og lad suppen koge 30 minutter under låg.

Blend suppen til en fin og glat puré. Smag suppen til med ingefær, appelsinsaft og salt.

Lad rejerne dryppe af på et stykke køkkenrulle. Varm 1 spsk olie op på en stor pande og steg rejerne hurtigt i olien. Tag panden af blusset og bland rejerne med chili og koriander. Brug evt. lidt mindre chili, hvis rejerne ikke må blive for stærke.

Anret suppen i skåle, fordel rejerne på toppen, og servér med groft brød til.

Gulerodssuppe med Kokosmælk, Ingefær & Stegte Rejer opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Gulerodssuppe med Kokosmælk, Ingefær & Stegte Rejer Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Fedtforbrændingssuppe Hokkaidosuppe med Kokosmælk Hønsekødssuppe Flødelegeret Aspargessuppe Jordskoksuppe med Kartofler Chili-Karrysuppe