Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kartoffelsuppe


Print opskriften p Kartoffelsuppe Print opskrift

Del på Facebook

Kartoffelsuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelsuppe:



Opskrift indsendt af


Kartoffelsuppe opskrift

Sådan laver du Kartoffelsuppe:

Rens og skyl porrerne godt. Hak lidt af de grønne toppe fint til fyld i suppen (ca. 2 dl). Skær resten af porrerne i mindre stykker.

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kartofler og porrestykker i ca. 3 minutter. Tilsæt bouillon og kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 20 minutter, eller til grøntsagerne er møre.

Blend suppen i mindre potioner (fyld kun blenderglasset 1/3 op). Blend hver portion ved hurtigste hastighed i ca. 5 sekunder. Hæld suppen tilbage i gryden. Rør mælk, salt og peber i og varm suppen igennem. Tilsæt den hakkede porretop og smag til.

Flæk pitabrøddene og fordel osten på de 8 halve brød. Gratiner brødene midt i ovnen ca. 7 minutter ved 250°c

Print opskriften p Kartoffelsuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Lækker Gullaschsuppe Aspargessuppe Kartoffelsuppe med Bacon Hønsekødssuppe Cremet Hokkaidosuppe Vintersuppe med Broccoli & Bacon