Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kinesisk Nudelsuppe


Print opskriften på Kinesisk Nudelsuppe Print opskrift

Del på Facebook

Kinesisk Nudelsuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kinesisk nudelsuppe:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kinesisk Nudelsuppe:

Skyl og tør kyllingebrystet og skær det i strimler. Læg kødet i en skål eller dyb tallerken, drys med peber og hæld soya og sherry over. Dæk til og lad det trække i 15 minutter.

Gør porren i stand og skær i tynde skiver. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver.

Sænk glasnudlerne i en sigte ned i en gryde med kogende vand i 5 minutter. Lad nudlerne løbe af og skær dem i mindre bidder.

Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt kylling og champignoner, læg låg på og lad det simre ved svag varme i 15 minutter.

Tilsæt løg og nudler og lad suppen simre yderligere 5 minutter. Hæld suppen op i varme skåle eller tallerkener og servér straks.

Kinesisk Nudelsuppe opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kinesisk Nudelsuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Mortens Krydrede Karrysuppe Aspargessuppe Lækker Gullaschsuppe Porre - Kartoffelsuppe Gulerodssuppe Kartoffelchowder med Skinke & Purløg