Opskrifter » Supper » Varme Supper » Spinat & Pæresuppe med Bacontern
Spinat & Pæresuppe med Bacontern opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave spinat & pæresuppe med bacontern:
- ½ bakke bacontern
- ½ mellemstort finthakket løg
- 2 modne pærer
- 50 g cashewnødder
- ½ tsk stødt koriander
- 9 dl kyllingebouillon
- 175 g babyspinat
- 2 spsk hakket persille
- Salt
- Peber
- Evt. 100 g mascarpone
- Olivenolie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Spinat & Pæresuppe med Bacontern:
Til 4 personer.
Opvarm en pande og steg baconternene sprøde. Læg dem på fedtsugende papir. Lad fedtet bive i panden.
Skru varmen ned til medium og hæld løgene på panden. Steg dem til de er gennemsigtige (5-7 minutter).
Tilsæt nu hakket pære (kernehusets tages ud), cashewnødder og koriander og steg i ca. 2 minutter. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Lad den simre i 5 minutter.
Tilsæt så spinat og persille og lad det simre et minuts tid mere. Tag panden af varmen.
Hæld suppen i en blender, del i flere portioner hvis nødvendigt. Purér suppen til den er helt glat og silkeblød.
Hæld suppen tilbage i gryden og varm den op igen. Smag til med salt og peber.
Hvis du ønsker en mere cremet suppe, kan til tilsætte mascarpone og lad det smelte i suppen.
Inden servering dryppes der med olivenolie og drysses med bacontern. Serveres med et stykke lækkert brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.