Opskrifter » Supper » Varme Supper » Spinat & Pæresuppe med Bacontern


Print opskriften p Spinat & Pæresuppe med Bacontern Print opskrift

Del på Facebook

Spinat & Pæresuppe med Bacontern opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave spinat & pæresuppe med bacontern:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Spinat & Pæresuppe med Bacontern:

Til 4 personer.

Opvarm en pande og steg baconternene sprøde. Læg dem på fedtsugende papir. Lad fedtet bive i panden.

Skru varmen ned til medium og hæld løgene på panden. Steg dem til de er gennemsigtige (5-7 minutter).

Tilsæt nu hakket pære (kernehusets tages ud), cashewnødder og koriander og steg i ca. 2 minutter. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Lad den simre i 5 minutter.

Tilsæt så spinat og persille og lad det simre et minuts tid mere. Tag panden af varmen.

Hæld suppen i en blender, del i flere portioner hvis nødvendigt. Purér suppen til den er helt glat og silkeblød.

Hæld suppen tilbage i gryden og varm den op igen. Smag til med salt og peber.

Hvis du ønsker en mere cremet suppe, kan til tilsætte mascarpone og lad det smelte i suppen.

Inden servering dryppes der med olivenolie og drysses med bacontern. Serveres med et stykke lækkert brød.

Spinat & Pæresuppe med Bacontern opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Spinat & Pæresuppe med Bacontern Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Jordskoksuppe med Kartofler Pikant Porresuppe Porre - Kartoffelsuppe Kinesisk Rejesuppe med Ferskner Hokkaidosuppe med Kokosmælk Chili-Karrysuppe