Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Valnøddepesto
Valnøddepesto opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave valnøddepesto:
- 2 fed grofthakkede hvidløg
- 50 g revet parmesanost
- 100 g friske valnødder
- 1½-2 dl ekstra jomfruolivenolie
- 20 g basilikum
- Salt
- Friskkværnet sort peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Valnøddepesto:
Kom hvidløg, parmesan, valnødder og et godt skvæt olivenolie i en foodprocessor og kør til pastakonsistens.
Hæld resten af olien gennem tragten til den ønskede konsistens, mens motoren stadig kører.
Striml basilikumbladene i foodprocessoren ved at køre på puls-knappen et par gange, men bladene skal ikke køres til puré. Smag til.
![Valnøddepesto opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.