Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Kartoffel-Sellerigratin


Print opskriften på Kartoffel-Sellerigratin Print opskrift

Del på Facebook

Kartoffel-Sellerigratin opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffel-sellerigratin:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kartoffel-Sellerigratin:

Skræl selleri og kartofler, del sellerien et par gange, og snit begge dele i papirtynde skiver.

Læg kartoffel- og selleriskiver lagvis i en bradepande af metal (35x25cm) beklædt med bagepapir. Drys salt, peber, muskatnød og ost mellem lagene.

Rør fløden med presset hvidløg, hæld den over og sæt bradepanden i ovnen ved 200°C i 40-50 minutter til bade kartofler og selleri er møre.

Afkøl gratinen en smule, og skær den i passende stykker ved serveringen.

Tip! Læg tynde skiver chorizo sammen med kartoffel- og selleriskiverne, og server retten med salat og lidt brød. Ellers er gratinen god som tilbehør til både fugl, fisk og de fleste slags kød.

Kartoffel-Sellerigratin opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kartoffel-Sellerigratin Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kartofler kategorien

Kartoffelpandekage Bearnaisegratinerede Kartofler Fyldte Bagte Kartofler med Bacon & Ost Fransk Kartoffelgratin Italienske Flødekartofler Timiankartofler