Madkampen.dk » Ingredienser » Madlavningsfløde

Opskrifter på mad med Madlavningsfløde

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor madlavningsfløde indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Pølsegryde med Pasta

    Kog pastaen efter anvisning på pakken, dog skal den ikke koges helt ud. Der må gerne være lidt bid i den. Mål 2½ dl af kogevandet fra pastaen fra, og hæld pastaen i et dørslag. Steg baconternene sprøde i en stegegryde. Skær g...


  2. Lasagnette med Fuldkornspasta

    Hak løg og hvidløg. Hæld lidt olie i en gryde og steg løgene heri. Tilsæt det hakkede oksekød og svits til det er færdigt. Tilføj så krydderierne og tomatpuréen. Tilsæt hakkede tomater, vand og madlavningsfløde og kog s...


  3. Amerikansk Suppe

    Til 4 personer. Svits karry i margarine (eller smør). Halvér løgene, og skær dem i skiver. Svits løgene sammen med presset hvidløg. Tilsæt tomat, fersken skåret i tern, ferskensaft, fløde og grøntsagsbouillon. Bring su...


  4. Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso

    Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Skær forårsløg i skiver og peberfrugt i tern. Bland det med kartoflerne. Skær osteskiverne i mindre stykker, og fordel dem godt i kartoflerne. Hæld bouillon og fløde på. Krydr m...


  5. Chilisuppe med Hakket Oksekød

    Brun kødet og læg det på en tallerken. Svits i den samme gryde i en smule olie de hakkede løg, hvidløg, chili, gulerødder og peberfrugt i tern. Kom krydderierne i. Hæld bouillon, fløde, tomatpuré og hakkede tomater i, og lad ...


  6. Bøffer i Fad med Fløde-Paprikasauce

    madlavningsfløde

    Til 4 personer. Form oksekødet til 4 hakkebøffer, drys med salt og peber og brun dem i olie på en pande. Læg bøfferne i et fad. Kom bacon på panden, og steg det til det er næsten sprødt. Tilsæt hakket løg og hvidløg og svit...



  7. Blomkålssuppe med Bacontern

    Til 4 personer. Skyl blomkålen og del den i små buketter. Skær stokken i tynde skiver. Sautér løget i olien, til det er klart. Skru op for varmen og lad blomkålen stege med i 5 minutter under omrøring. Hæld bouillon på ...


  8. Hamburgerryg i Fad

    madlavningsfløde

    Skær hamburgerryggen i bøffer af ca. 1 cm tykkelse. Krydr begge sider med salt og peber. Lad dem stege af på en pande med lidt fedtstof i, til de har fået en smule stegeskorpe. Rist champignonerne af. Rist tomatpuréen af på pand...



  9. Bamsebøf

    Rør kødet sammen med salt, peber, kartoffelmel og 1 dl af fløden. Smelt smørret i en pande. Fordel farsen i panden og tryk den ud til en stor bøf. Steg bøffen i ca. 4 minutter. Del bøffen i 4 dele og vend dem. Steg i yderligere...


  10. Pasta med Laks & Spinat

    Hæld den frosne spinat i en tykbundet gryde, og varm spinaten op ved svag varme, indtil det hele er tøet op. Tilsæt fløden. Skær laksefileterne i små tern. Smag spinaten til med citronsaft, salt og peber. Tilsæt laksefiletterne...


  11. Ovnbagt Kylling med Dijonsenneps-sauce

    Bland sennep, citronsaft, hvidløg, honning, olivenolie, rosmarin, salt og peber i et ildfast fad. Læg kyllingestykkerne i fadet, og vend dem i blandingen. Skær løg og champignon i kvarte, og læg dem under kyllingestykkerne. Krydr...


  12. Kylling i Rød Karry

    4 personer. Skær kyllingen i tern og hak løget. Skræl og skær gulerødderne i skiver og peberfrugten i strimler. Skær forårsløgene fint - de skal bruges til pynt. Kom olien i en mellemstor gryde sammen med karrypasta og s...


  13. Nemt Porrefad

    4 personer. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Smør et ildfast fad med smør og læg kartoffelskiverne i bunden af fadet. Brun kødet i lidt smør på en pande. Pil og pres hvidløgene og lad dem stege med. Rens porrerne...


  14. Pølsesovs med Ris

    Til 6-8 personer. Steg baconternene næsten sprøde, og tilsæt løg (skåret i tern) samt pølser skåret i mundrette stykker. Lad det simre i 5-6 minutter. Rør rundt ind imellem. Smag til med salt og peber. Tilsæt tomatpuré, m...


  15. Kalkun med Frisk Pasta & Flødesauce

    Brun kalkunbrystet i olie på alle sider i en gryde eller sauterpande. Tilsæt vin, bouillon, hakkede tomater, peberfrugt og krydderier og lad det simre under låg i ca. 35 minutter. Vend kødet et par gange undervejs. Læg kødet på...


  16. Børnevenlige Karbonader i Fad

    Form farsen som bøffer, og vend dem i rasp. Steg dem på panden, og læg dem i et ildfast fad. Skær det antal skiver af tomaterne, som svarer til antallet af karbonader. Læg karbonaderne ovenpå tomatskiverne. Skær resten af ...


  17. Ovnbagt Porre-Pasta Fad

    Kog pastaskruerne som anvist på pakken. Pisk æg og madlavningsfløde med salt og peber. Rens og skær porrerne i skiver. Når pastaen er kogt færdig, tager du et ildfast fad. Start med et lag pasta, herefter porrer, så skink...


  18. Kylling i Hvidvin med Pasta & Bacon

    Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingelårene på begge sider, og tag dem op. Kom løgene i panden og svits dem i ca. 1 min. Tilsæt timian, salt, peber og hvidvin. Rør mel og fløde samm...


  19. Alt i Et Fad - Oksekød & Peberfrugt

    madlavningsfløde

    Rens og skær peberfrugterne i tern, og læg dem i bunden af et ildfast fad. Steg baconternene, lad dem dryppe af på fedtsugende papir, og fordel dem derefter over peberfrugterne. Svits oksekødet og fordel det over peberfrugt og bac...



  20. Toast med Fløde, Champignon & Kylling

    Først skæres champignonerne i skiver. Skær derefter skorperne af brødet, og dyp skiverne i mælken. Fordel halvdelen af toastbrødet i et ildfast fad. Fordel mozzarellaen ovenpå. Hæld derefter champignonskiver og kyllingestrimle...


  21. Italienske Flødekartofler

    madlavningsfløde

    Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Steg baconternene sprøde i en gryde eller på en pande. Lad løgene svitse med et par minutter, til de har fået lidt farve. Tilsæt hvidløg og paprika og lad det svitse med lidt. Der...



  22. Chilisuppe med Hakket Oksekød

    Svits kødet til det har fået farve, og læg det fra på en tallerken. Hæld lidt ekstra olie i den samme gryde og svits de hakkede løg, hvidløg, chili (bestem selv hvor stærk suppen skal være, brug flere eller færre kerner), guler...


  23. Laks med Blomkål & Peberrodsfløde

    Til 4 personer. Del blomkålen i mindre buketter. Fjern skind og ben fra laksen (hvis de er der). Læg fisken midt i et ovnfast fad og fordel blomkålsbuketterne rundt om. Bag fiskefadet 10 minutter midt i ovnen ved 225°C Bland im...


  24. Koteletter i Fad med Kartoffellåg

    Tænd ovnen på 200°C (almindelig ovn). Skræl kartoflerne og læg dem i en skål med vand til senere. Pil løgene og skær dem i tynde ringe. Rens porrerne godt og skær dem i skiver af ca. 1 cm tykkelse. Rens champignonerne og skæ...


  25. Kartoffel-Sellerigratin

    Skræl selleri og kartofler, del sellerien et par gange, og snit begge dele i papirtynde skiver. Læg kartoffel- og selleriskiver lagvis i en bradepande af metal (35x25cm) beklædt med bagepapir. Drys salt, peber, muskatnød og ost melle...