Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Kartoffel- & BlomkÃ¥lskarry
Kartoffel- & Blomkålskarry opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffel- & blomkålskarry:
- Olivenolie
- 2 skiveskårede løg
- 4 fed presset hvidløg
- 6 cm friskrevet ingefær
- 2-3 spsk karry
- 1 dåse tomater (uden væde)
- 4 dl vand
- 2 dl grøntsagsbouillon
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk gurkemeje
- ½ tsk cayennepeber
- 1 kg kartofler
- 1 blomkål
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kartoffel- & Blomkålskarry:
Kom løg, ingefær, karry og hvidløg i en gryde med lidt olie og sautér det i 5 minutter.
Kom så tomater og kartofler (i tern) i, og steg det i 5 minutter.
Kom væske i, til det lige er dækket og lad det simre i 12 minutter.
Kom så blomkålsbuketter i og lad det koge videre i 10 minutter eller til saucen er tyknet en smule.
![Kartoffel- & Blomkålskarry opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.