Madkampen.dk » Ingredienser » Karse

Opskrifter på mad med Karse

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor karse indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Sense - Rugbrød med Laks, Avocado og Æg

    Smør rugbrødet med smør eller neutral smørreost. Skær lidt avocado i skiver, og læg på rugbrødet. Læg stykker af laks ovenpå. Slut med et pocheret eller kogt (8 minutter) æg på toppen. Servér med gnavegrønt ved sid...


  2. Blomkålssalat med Tranebær & Hasselnødder

    Til 4 personer. Rist hasselnødderne gyldne på en pande, drys med salt og lad dem køle af. Skær blomkålen i meget tynde skiver. Brug evt. et mandolinjern. Bland olie, æbleeddike, salt og peber, og smag til med honning. Hak ...


  3. Ristet Brød med Bønnemos & Røget Laks

    Kog bønnerne i vand i ca. 10 minutter, til de er meget møre. Blend dem med citronsaft og olivenolie til en grov puré. Smag til med salt og peber. Rist brødene. Pil hvidløget og gnid det mod brødene. Smør brødene med bønnepur...


  4. Hjemmerørt Fuglekvidder

    Kom skinken/hamburgerryggen i en minihakker og kør til du synes det har en passende konsistens. Bland med de øvrige ingredienser, og stil på køl indtil det skal spises....


  5. Dampet Blomkål med Fetacreme

    Til 4 personer. Skær blomkålen i skiver og damp dem under låg i 3-5 minutter, til den er mør, men stadig har bid. Mos fetaosten med en gaffel og rør det sammen med yoghurt og hvidløg. Smag til med salt og peber. Dryp fetacrem...


  6. Tomattærte

    Til 4 personer. Bland fuldkornshvedemel, hvedemel og salt. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Saml hurtigt dejen med vand. Try dejen ud i en smurt tærteform (ca. 22cm i diameter). Tryk den godt op ad kanterne. For...


  7. Pølsesalat

    Skær pølserne i fine skiver. Snit hvidkålen fint, og hak løgene. Rør ingredienserne til dressingen sammen og bland det sammen med pølserne og kålen. Pynt salaten med tomatskiver og karse....


  8. Krabbesalat med Ananas

    Rød krabbekødet sammen med mayonnaise, karry, salt og peber (evt. lidt ananassaft). Anret salatblade og ananas på en tallerken. Læg krabbesalaten ovenpå. Pynt med klippet karse og citron og spis med en skive ristet rugbrød....


  9. Lynhurtig Lakserulle

    Bland yoghurt og krydderurter sammen med salt og peber. Læg lakseskiverne på et stykke bagepapir og smør dressingen på. Rul laksen rundt som en pølse og læg den på køl i ca. 1 time. Skær rullen i skiver, og anret den på en t...


  10. Laksefrikadeller med Remouladesovs

    Bland alle ingredienserne til farsen sammen i en skål. Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande. Bland alle ingredienserne til remouladesovsen sammen. Smag til med salt og peber. Serveres frikadellerne med remouladesov...


  11. Hønsesalat med Karry, Ananas & Asparges

    Til 4 personer. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Skær kødet i små mundrette bider, og rør det i dressingen sammen med ananas og asparges. Spises som snack/canapé på ristet toastbrød pyntet med kvarte tomater o...


  12. Fynsk Rygeostsalat

    Flæk agurken på langs, og skrab midten ud med en ske. Drys lidt salt på agurkerne, og lad dem ligge i en sigte i 1 times tid. Pisk rygeost, creme fraiche og fløde sammen. Smag til med salt og peber. Rør agurkerne i, og anret med ...


  13. Kyllingespyd med Krydderris (Vægtvogterne)

    4 portioner - 8 ProPoints pr. portion Skær kyllingen ud i ca. ½cm tykke strimler. Bland alle ingredienser til marinaden, og lad kødet marinere heri i 1 time. Sæt kyllingestrimlerne på spyd og grill dem enten på en kulgrill el...


  14. Æg & Bacon Muffins

    karse

    Giver 4 stk. Tænd ovnen på 200°C Stil 4 siliconemuffinsforme klar på en bageplade. Steg baconen halvt færdig på en pande. Læg baconen i formen som kant - brug 2 stykker, og gør det inden det bliver sprødt. Slå et æ...



  15. Æggesalat med Karry

    Pil æggene og hak dem i små stykker. Rør creme fraiche og mayonnaise sammen i en lille skål. Klip karsen heri og tilsæt karry. Vend de hakkede æg i, og smag til med salt og peber. Æggesalaten har godt af at trække i køleskabe...


  16. Lækker Kyllingesalat

    På en varm pande steges baconskiverne sprøde. Tag op og læg på et stykke køkkenrulle. I baconfedtet steges kyllingebrysterne i ca. 10 minutter. Krydres let med friskkværnet salt og peber. Vend af og til. Tag op og læg på køkken...


  17. Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner

    Bønnesalat: 1. Sæt en gryde med vand over at koge. Tilsæt 2 tsk salt til vandet og læg låg på. Når vandet koger, lægges bønnerne i. 2. Bønnerne skal koge ca. 10 minutter, til de er møre. Hæld bønnerne over i en sigte, og sk...


  18. Radisesalat med Krydderurter

    Gør grøntsagerne i stand. Skær radiserne i tynde skiver og tomaterne i både. Udkern zucchinien og skær den i strimler. Striml peberfrugterne. Skræl kålrabien og riv den groft. Skyl og tør purløg og dild. Riv dilden groft og klip...