Madkampen.dk » Ingredienser » Salvie

Opskrifter på mad med Salvie

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor salvie indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kyllingelasagne med Grøntsager

    Pil og hak løg og hvidløg. Skaæl og riv squash, gulerødder og pastinak. Rens champignonerne og hak dem groft. Svits løget i 1 tsk olivenolie, til det er gennemsigtigt. Tilsæt kødet, og lad det brune med. Tilsæt grøntsagerne, ...


  2. Vinter Carbonnara

    Til 2 personer. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Skær pancettaen eller baconen i tern af 1x1cm. Rist pancetta/bacon gyldent i en sauterpande. Tilsæt skalotteløg og hvidløg i fine tern, og steg, til de er blanke. Ti...


  3. Skinketærte med Spinat & Champignon

    Beklæd en tærteform (30cm) med den færdige tærtedej. Tænd ovnen på 200°C (almindelig). Nip spinaten fri for stilke, og skyl den godt. Damp den i det vand, der hænger ved. Herefter hakkes spinaten groft, og væden presses ud. ...


  4. Kyllingeinderfileter Rullet i Bacon

    salvie

    Til 4 personer. Læg et salvieblad pÃ¥ hver inderfilet, og rul et stykke bacon om hver. Opvarm olien over middelvarme i en pande. Læg fileterne pÃ¥ panden, med salvie siden nedad, og steg til fedtet er stegt af baconen og det er sprÃ...



  5. Gratineret Kartoffelmos

    Salvie

    Kartoflerne skrælles, skæres i skiver og koges i rigeligt letsaltet vand. Herefter moses de. Nu tilsættes lidt mælk, en god klat smør, 2 æg, salvie, salt, peber, purløg og grønt krydderi. Det er lidt op til temperament hvor meget...



  6. Spaghettigryde

    Salvie

    Rens porrerne og snit dem fint. Skær pølserne i skiver. Skær bacon i strimler. Smelt fedtstoffet i en gryde og svits spaghetti (bræk dem i mindre stykker), porrer, pølser og bacon heri. Hæld bouillon ved og lad retten småsy...



  7. Høsttærte med Salvie

    Skræl squashen, flæk den og fjern kernerne. Riv den og lad den dryppe af på køkkenrulle. Skær svampene i skiver og hak løg og salvie. Steg det hele ved jævn varme i ca. 5 minutter. Lad det dryppe af og svale. Pisk æggene let sam...


  8. Pølsepirogger

    Pil løget og hak det fint. Skær baconskiverne i små tern. Tern abrikoser og pølse. Opvarm olien i en gryde. Tilsæt løget og steg det mørt i 5 minutter. Tilsæt bacon. Steg yderligere 5 minutter. Lad blandingen køle af. Varm ovnen...


  9. Kylling med CousCous

    Kog cous cous´en og køl den ned. Steg majs med salvie og strimler af rød peber og smag til med salt og peber. Bland det sammen med den afkølede cous cous. Dressing: Purløg, dild og persille, hakkes fint og blandes med creme fr...


  10. Polpette (Italienske Kødboller) Med Tomatsauce

    Polpette: Farsen hældes i en skål (husk dobelt så meget flæsk end kalv - ellers bliver Polpetten tør). 2 store løg rives i farsen. 2 æg hældes i farsen sammen med 3 spsk rasp og danskvand. 3 fed hvidløg presses i farsen. ...


  11. Majspakker

    Majsbladene trækkes af og kernerne på selve kolben skæres fra. Kernerne ristes let i en gryde med salvieblade og smør. Smages til med salt og peber. Udvælg 8 af de største majsblade og giv dem et let opkog i en gryde med vand. ...


  12. Grøn Kryddersmør

    Rens krydderurterne og hak dem fint. Hak løget fint, pres hvidløget. Bland det bløde smør med krydderurter, løg og hvidløg. Passer godt til en god bøf. Hvis det skal være ekstra festligt, kan du komme smøret i en sprøjt...


  13. Pølsestang

    Til fyldet: Pil løget og hak det fint. Skær baconskiverne i små tern. Tern abrikoser og pølse. Opvarm olien i en gryde. Tilsæt løget og steg det mørt i 5 minutter. Tilsæt bacon og steg yderligere 5 minutter. Lad blandingen køle ...