Madkampen.dk » Ingredienser » Suppehorn

Opskrifter på mad med Suppehorn

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor suppehorn indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kyllingesalat med Pasta & Karrysauce

    Krydr kødet med salt og peber. Steg det så i varm olie på alle sider i 5-10 minutter, alt efter tykkelse, til det er gennemstegt. Tag det af panden, lad det køle af, og skær det i små stykker. Så koger du suppehornene "al dente" ...


  2. Nem & Cremet Tomatsuppe

    Til 4 personer. Svits løg, hvidløg og basilikum i olien, til løgene er klare, men uden at de tager farve. Tilsæt dåsetomater, krydderier og sukker. Tilsæt bouillon og lad suppen simre ved svag varme under låg i ca. 15 minutt...


  3. Chilisuppe med Hakket Oksekød

    Brun kødet og læg det på en tallerken. Svits i den samme gryde i en smule olie de hakkede løg, hvidløg, chili, gulerødder og peberfrugt i tern. Kom krydderierne i. Hæld bouillon, fløde, tomatpuré og hakkede tomater i, og lad ...


  4. Hjemmelavet Tomatsuppe med Gulerod

    Skær tomaterne over i halve. Skræl og skær løget i mindre stykker. Pil hvidløgene og skær dem i mindre stykker. Skræl guleroden og skær den i mindre stave. Læg alle grøntsagerne i en gryde, og hæld vandet samt bouillonte...


  5. Rød Karrythaisuppe med Nudler

    Steg ingefær, chili, hvidløg, løg og karrypasta i en gryde i rigeligt olie. Hæld kokosmælken ved. Snit forårsløg og peberfrugt og hæld i. Smag til med bouillon og fiskesovs. Hæld suppehornene i, og lad suppen simre let,...


  6. Chilisuppe med Hakket Oksekød

    Svits kødet til det har fået farve, og læg det fra på en tallerken. Hæld lidt ekstra olie i den samme gryde og svits de hakkede løg, hvidløg, chili (bestem selv hvor stærk suppen skal være, brug flere eller færre kerner), guler...


  7. Vintersuppe med Grøntsager

    Til 4 personer. Skræl og skær gulerødderne i små stave. Skær kartoflerne i både, som deles på midten. Skær hvidløgsfedene i små stykker. Rist baconternene sprøde på en pande. Stil dem til afdrypning på et stykke køkkenru...


  8. Tomatsuppe med Fiskeboller

    4 personer. Varm smørret i en gryde og drys melet i. Varm igennem under piskning i nogle minutter. Tilsæt tomatpuré og derefter bouillon og kog i nogle minutter. Smag til med salt og peber. Fiskeboller: Skær fisken i stykke...


  9. Chilisuppe med Oksekød

    Skær løg, chili, peberfrugt og gulerødder i tern. Svits kødet i en gryde, tag det op og sæt det til side. I samme gryde svitses løg, hvidløg, chili, gulerødder og peberfrugter. Derefter tilsættes krydderierne, og det simr...


  10. Hjemmelavet Karrysalat

    suppehorn

    Kog æggene og del dem på begge led i en æggedeler. Skær æblerne i små tern. Kog suppehornene, og lad dem køle af. Bland mayonnaise, karry, fløde, salt og peber. Smag til. Vend til sidst æg, æble og suppehorn i. Det ...