Opskrifter » Supper » Varme Supper » Tomatsuppe med Fiskeboller
Tomatsuppe med Fiskeboller opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tomatsuppe med fiskeboller:
- 25 g smør
- 25 g hvedemel
- 25 g koncentreret tomatpuré
- Ca. 8 dl fiske- eller grøntsagsbouillon
- Salt
- Friskkværnet peber
- Fiskeboller:
- 200 g hvid fisk (filet)
- 1 tsk salt
- 1 dl piskefløde
- 1 æggehvide
- Fyld:
- 50 g suppehorn
- 1 fintskåret (uden kerner) tomat
- Brød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Tomatsuppe med Fiskeboller:
4 personer.
Varm smørret i en gryde og drys melet i.
Varm igennem under piskning i nogle minutter.
Tilsæt tomatpuré og derefter bouillon og kog i nogle minutter. Smag til med salt og peber.
Fiskeboller:
Skær fisken i stykker og kør den sej med salt i en foodprocessor.
Tilsæt æggehviden og derefter gradvist piskefløde, mens maskinen kører, til farsen har fast konsistens.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog og skru ned, så vandet blot skælver.
Kom fiskefarsen i en sprøjtepose. Tryk på den med den ene hånd og skær små stykker af farsen af til boller.
Lad fiskebollerne falde direkte i gryden med vand. Varm igennem i 7-8 minutter.
Tag fiskebollerne op med en hulske og kom dem i den varme suppe lige før servering sammen med kogte suppehorn.
Servér den rygende varme tomatsuppe med fiskeboller, suppehorn og tomat. Hertil brød.
Tip: Hvis man ikke har en fiskebouillon, kan kogevandet fra fiskebollerne bruges istedet.
![Tomatsuppe med Fiskeboller opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.