Madkampen.dk » Ingredienser » Tun

Opskrifter på mad med Tun

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor tun indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Tunfrikadeller med Kartoffelmos

    tun

    Del tunen i små stykker og rør kartoffelmos, sennep, forårsløg, persille og krydderier i. Bland godt. Dyp hænderne i mel, og form blandingen til 8 frikseller. Stil dem på en tallerken, dæk med film og stil dem i køleskabet en hal...



  2. Dukan - Tun/Torskerognsdeller

    Bland det hele godt, og lad det stå og trække lidt. Form farsen til frikadeller, og steg dem på en oliesmurt pande. Lad dem stege i god tid på den første side, inden de vendes - de er lidt løse i det. Smager lækkert med hjemmel...


  3. Dukanvenlig Tunmousse

    tun

    Til 2 personer som hovedret, eller 4 som forret. Lad tunen dryppe af i en si. Kom tunen i en skål, og findel den med en gaffel. Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 minutter. Rør tunen op med fromage frais, citronsaft, ...



  4. Karolines Tunmousse

    tun

    8-10 personer. Hæld vandet eller olien fra tunen. Mos tunen i en skål med elpisker eller en gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier. Rør det hele sammen og smag moussen til. Fyld moussen i en form eller...



  5. Roulade med Tunfyld

    tun

    Ingredienserne til dejen piskes godt sammen og hældes i en bradepande beklædt med med bagepapir (papiret skal helst være større end pladen, da dejen ellers løber under). Bages 30 minutter ved 200C°. Porre, løg og peberfrugt svitse...



  6. Pastagratin med Tun

    Læg pastaen i kogende saltet vand og kog den i 5 minutter. Lad pastaen dryppe godt af og bland den med olien. Afpuds selleristilkene og skær dem i tynde skiver. Pil løget og hak det fint. Lad tunfisken dryppe af og smuldr den groft. ...


  7. Mormors Risret med Tun

    tun

    Pres tunen fri for olie eller vand. Tunfisken fordeles i et fad/ skål med høje kanter. Risblandingen tøes op under koldt vand, drypper af og hældes over. Fløden piskes og vendes i mayonaisen som smages til med karry, salt og peb...



  8. Tunlagkage

    tun

    Bland alle ingredienserne til tunmassen: tun, æg, creme fraiche, mayonnaise, dild, persille, purløg, peber og salt. Skær skorpen af brødet (du kan bruge almindeligt eller groft) og læg det på et fad/bakke (der skal være til tre la...