Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Roulade med Tunfyld


Print opskriften på Roulade med Tunfyld Print opskrift

Del på Facebook

Roulade med Tunfyld opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave roulade med tunfyld:



Opskrift indsendt af


Roulade med Tunfyld opskrift

SÃ¥dan laver du Roulade med Tunfyld:

Ingredienserne til dejen piskes godt sammen og hældes i en bradepande beklædt med med bagepapir (papiret skal helst være større end pladen, da dejen ellers løber under). Bages 30 minutter ved 200C°.

Porre, løg og peberfrugt svitses let. NB! Istedet for løg, kan der bruges 1 bundt forårsløg. Rør pinaktosten sammen med tun, og bland grøntsagerne i.

Når fyldet er afkølet fordeles det over pandekagen som derefter rulles sammen.

Som alternativ til tun kan man bruge rejer, laks, skinke, kalkun eller kylling.

Rouladen kan fryses, men skal tøes op dagen før.

Print opskriften på Roulade med Tunfyld Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Fiskefrikadeller Stegt Ã…l Hannes Sejret Tunfrikadeller Lakselasagne Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips