Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Tunfrikadeller med Kartoffelmos
Tunfrikadeller med Kartoffelmos opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tunfrikadeller med kartoffelmos:
- 250 g kartofler kogt til kartoffelmos
- Salt
- Peber
- 2 tsk hakket persille
- 90 g hvedemel
- 350 g (drænet vægt) tun
- 2 tsk dijonsennep
- 150 g brødkrummer
- 2 æg
- 1 finthakket forårsløg
- Olie til stegning
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen

SÃ¥dan laver du Tunfrikadeller med Kartoffelmos:
Del tunen i små stykker og rør kartoffelmos, sennep, forårsløg, persille og krydderier i. Bland godt.
Dyp hænderne i mel, og form blandingen til 8 frikseller. Stil dem på en tallerken, dæk med film og stil dem i køleskabet en halv time.
Pisk æggene i en tallerken. Vend dellerne i mel, dernæst æg og til sidst brødkrummer.
Steg dellerne i olie i ca. 2 minutter på hver side. Lad dem dryppe af på en tallerken med køkkenrulle.