Opskrifter » Alt Det Andet » Morgenmad

Morgenmad

35 retter fundet i Morgenmad kategorien.

Ugens Opskrifter:

Havregrød Æg & Bacon Muffins Proteinpandekager


  1. Brunchtærte

    Brunchtærte

    2-3 personer. Smør det ristede toastbrød med sennep, og dryp lidt olivenolie over. Læg brødet i et smurt ildfast fad. Helst et der ikke er større end det brødet fylder. Drys halvdelen af osten på brødet, og fordel skinke, b...

  2. Fersken-Havregryns Muffins

    Fersken-Havregryns Muffins

    Tænd ovnen på 200°C Gør en 12 stk muffinplade klar med papirmuffinsforme. Gør kanelsukkeret klar. Bland mel, havregryn, farin, bagepulver og salt i en stor skål. Pisk smør, creme fraiche og æg sammen i en anden skål. H...

  3. Bananpandekager

    Bananpandekager

    Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg. Bland havregryn, mel og salt i dejen. Varm panden op og kom en klat smør på. Hæld dejen på i klatter med en spiseske, og vend dem, når de er stegt på den ene side. Steg dem fær...

  4. Amerikanske Pandekager

    Amerikanske Pandekager

    Pisk mel og mælk sammen med en elpisker. Pisk æg og resten af ingredienserne i. Bag pandekagerne ca. 2 minutter på hver side og spis dem sammen med sirup eller marmelade. Det er lettest at bage små pandekager på en lille cré...

  5. Morgenmadsmuffins med Havregryn

    Morgenmadsmuffins med Havregryn

    Til 6 stk. Bland havregryn med bagepulver, salt og kanel. I en anden skål blandes æg, mælk, æble og ahornsirup. Rør havregrynsblandingen i. Lad blandingen stå i 5-10 minutter. Du kan smøre en muffinsform med lidt smør imens...

  6. Idiotsikre Pocherede Æg

    Tag en skål (eller et glas) og et stykke husholdningsfilm. Kom filmen ned i skålen, smør filmen med et par dråber smagsneutral olie. Slå ægget ud i glasset med filmen og saml filmen omkring ægget. Luk til ved at sno lukningen r...

  7. Ristet Rugbrød med Røræg & Røget Laks

    Steg rugbrødet på en pande med lidt fedtstof eller rist dem på en brødrister. Pisk æg, mælk, salt og peber let sammen. Hæld æggemassen på en pande med en lille smule fedtstof på. Skrab æggene fra bunden af panden efterhån...

  8. Rabarberkompot med Yoghurt & Knas

    Til 4 personer. Skyl og snit rabarberne. Bring de snittede rabarbere langsomt i kog sammen med sukker og vanille. Lad det simre i 5 minutter, og sæt det til afkøling. Smelt sukkeret på en lille pande og vend havregryn og nødde...

  9. Baguette med Æggefyld

    Steg baconternene sprøde på en pande. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Pisk æggene sammen i en skål. Tilsæt ost, bacon, purløg, salt og peber, og rør det sammen. Skær et låg ud af toppen af brødet, som du kan løf...

  10. Baconsushi (kartoffelrulle)

    Bland kartofler, æg og jalapenos sammen i en skål. Læg sølvpapir på en bradepande. Lav en "baconvæv" - flet baconen, så du får en flettet firkant. Tilsæt kartoffelblandingen og drys med cheddarost. Rul den sammen. L...

  11. Avocadobrød med Pære & Honning

    Ris brødskiverne let på en brødrister. Smør most avocado på brødet - ligesom smør. Drys med salt og peber. Læg skiver af pære ovenpå avocadoen, drys med hakkede valnødder. Drys lidt flydende honning på. Slut med at smul...

  12. Avocadobrød med Æg & Bacon

    Rist brødskiverne let. Brug avocadoen som smør på brøddet. Tilføj bacon og spejlæ¦g ovenpå. Slut af med et par tomater samt et godt drys salt og peber...

  13. Overnight Chiagrød

    Put alle ingredienserne i en bøtte/skål med låg til. Rør det rundt, og sæt det på køl natten over. Næste morgen kan den spises som den er, evt. sammen med bær, frugt, nødder eller toppingsauce....

  14. Havregrynspandekager

    Blend havregrynene godt. Bland nu alle ingredienserne til en ensartet dej. Steg pandekagerne i lidt olie. De er gode til morgenmad eller i madpakken....

  15. Sunde Pandekager med Havregryn

    Bland havregryn, æg og mælk og lad det stå i 15 minutter. Blend den tyknede masse med en stavblender, og rør vanillepulver og salt i. Steg pandekagerne i lidt smør eller kokosolie ved middel til høj varme, til de er gyldne. Kom ...

  16. Skyr med Proteinpulver & Hindbær

    Blend alle ingredienser rigtig godt med en stavblender til det får en meget cremet lækker lyserød og næsten skum-agtig konsistens. Pynt med topping og spis....

  17. Chiagrød

    Rør chiafrøene med vanillesukker og mandelmælk og lad det stå i køleskabet natten over. Om morgenen røres rundt i grøden, og der tilsættes det ønskede topping....

  18. Müsli lavet i Actifry

    Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Smelt honningen 2 minutter i Actifryen. Kom de tørre ingredienser i, og kør ca. 13 minutter. Lad müslien køle af på en bagerist med bagepapir. Det er blødt mens det er varmt, men ...

  19. Soldater - Blødkogt Æg & Brødsticks

    Skær brødet i tynde bjælker, som steges sprøde og gyldne i rigeligt smør og olie. Kog æggene i 5 minutter og hug toppen af. Krydr æggene med salt og peber og dyp de sprøde brødsticks i de blødkogte æg....

  20. Bananpandekager med Vanilleflødeskum

    Blend bananer og æg sammen i en skål. Tilsæt kanel og vanillesukker og blend det hele til en ensartet, lind masse. Fordel dejen i små cirkler på en pande ved middelvarme. Lad dem ligge til de er til at vende rundt uden at gå i s...

  21. Melfri Pandekager

    Mos bananen og pisk æggene. Rør de 2 ting sammen. Steg dem på panden som pandekager og spis evt. med en klat skyr og lidt friske bær. Tip! Hvis du ønsker lidt mere fylde i, kan du tilføje lidt havregryn....

  22. Havregrødspandekager med Banan

    Mos bananen. Rør alle ingredienserne godt sammen. Kom lidt margarine på en pande, og hæld ca. 2 spsk dej på panden. Steg dem gyldne på hver side. Kan spises sammen med sirup, yoghurt, frisk frugt eller hvad du lige har lyst ti...

  23. Gulerodspandekager

    Bland alle ingredienserne godt og stil dejen ind i køleskabet en halv times tid. Varm smør eller margarine op på en pande, og steg pandekagerne (ca. 3/4 dl dej til hver). Spises lune med en klat skyr eller lidt sirup....

  24. Havregrødspandekager

    Hæld havregrøden i en skål. Tilføj æg, smør, sukker,l vanillesukker og mel, og rør det hele godt sammen. Kom lidt margarine på en pande. Kom en stor spiseskefuld dej på panden og steg de små pandekager i ca. 2 minutter på h...

  25. Barbaras Bananpandekager

    Mos bananerne og bland dem med æggene. Tilsæt resten af ingredienserne, og pisk det til en ensartet masse. Steg pandekagerne i lidt flydende fedtstof på panden, og spis dem mens de stadig er lune. Tip! Pandekagerne kan sagtens l...

  26. Rugbrødsdrys med Tørrede Bær & Frugter

    Skorperne skæres af brødet og brødet smuldres med fingrene. Lægges på en bageplade med bagepapir, tørres i ovnen ved 120°C i ca. 1 time of køles af. De tørrede frugter hakkes og blandes med rugbrødsdrysset. Opbevares i en lu...

  27. Morgenmadsstænger

    * Græskar, solsikke, sesam Tænd ovnen på 130°C og beklæd en lille bradepande eller et ildfast fad med bagepapir. Varm den kondenserede mælk op i en stor gryde. Bland alle de andre ingredienser i en anden stor gryde imens. Hæ...

  28. Grønne Æg med Skinke - Green Eggs & Ham

    Blend eller pisk pesto, æg, mel og mælk sammen til en dej. Smør en pande med lidt olie. Tør overskydende olie væk med køkkenrulle og tænd op under panden på middel varme. Øs en skefuld dej (ca. 1 dl) på panden og fordel den ...

  29. Boghvedegrød

    Bring mælken i kog. Drys grynene i under omrøring. Dæmp varmen og læg låg på gryden. Kog grøden ca. 45 minutter. Sluk for grøden. Smag til med salt...

  30. Øllebrød II

    Skær brødet i terninger og læg dem i en gryde. Hæld vandet over og lad det stå en times tid eller til næste dag. Tilsæt hvidtøl og kog ved svag varme i ca. 10 minutter. Pisk brødet ud i væsken. Kog øllebrøden under omr...

  31. Hjemmeristet Müsli

    Bland grynene med de hakkede nødder og mandler. Smelt honningen på en tør pande. Hæld müslien ud på panden og rist den let over jævn varme, til den dufter bagt og nøddeagtig. Lad müslien køle af på et stykke bagepapir, in...

  32. Øllebrød I

    Skær rugbrødet (med skorpe) i små tern. Kom brødet i en gryde og tilsæt vand, maltøl, kanel og appelsinskal. Lad det trække i ca. 10 minutter. Bring blandingen i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 10 minutter. ...