Opskrifter » Bagværk » Boller » Koldhævede Boller med Surmælk


Print opskriften på Koldhævede Boller med Surmælk Print opskrift

Del på Facebook

Koldhævede Boller med Surmælk opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave koldhævede boller med surmælk:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Koldhævede Boller med Surmælk:

12 stk.

Kom vand, gær og salt i en skål, og rør med en ske, til gæren er opløst.

Rør derefter surmælksprodukt i, hvis du har en rest. Rør de 2 meltyper og havregryn i dejen (nøjes med 600 g, hvis du har blandet surmælksprodukt i) og bland godt. Dejen skal være klistret.

Sæt dejen i køleskabet i en stor skål med tætsluttende låg.

Sæt dejen i 12 klumper på en bageplade med bagepapir ved hjælp af 2 skeer. Lad dem efterhæve, mens ovnen varmer op til 225°C.

Bag bollerne gyldne i ca. 20 minutter. De er færdige, når de lyder hule, når man banker dem i bunden.

Koldhævede Boller med Surmælk opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Koldhævede Boller med Surmælk Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

De Bedste Boller Gulerods - Solsikke Boller Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt Højhastigheds Boller Grahamsboller Stenalderboller